Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Velem van a baj? Mit kezdjek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? Mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés

Barátommal már másfél éve együtt vagyunk, de nem igazán akar a nyáron bárhova is menni. Most mondtam neki, hogy mehetnénk ide a közeli strandra, de nem akar, mert neki nincs kedve. Itthon van egy hétig, mert nem dolgozik és kb nem akar sehova menni, csak otthon ülni lustaságból. Semmihez nincs kedve és csak az orrát húzza ha én menni szeretnék. Hogy magyarázzam el ezt neki, hogy szükségem van élményekre?

17l 24f

2021. júl. 31. 17:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Régen is ilyen volt? Lehet most egy kicsit depis.. Vagy nem tudom
2021. júl. 31. 17:50
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Akkor lesz élményed, ha másik fiút fogsz boldogítani, Te pedig őt.

Ezzel a fiúval pedig szakíts, mert ellentétben veled - ő otthon ülő típus, vagy a lelkivilágát kellene rendbe tennie. Mit mond, miért nem akar veled menni? Ha elfogadod a választ, akkor tűrj egy kis ideig, de ne sokáig pazarold rá az idődet.

2021. júl. 31. 17:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy kimeríti a munka és szeretne egy hétre kikapcsolni. Ne kérdezd meg minden nap, majd menni fog veled magától, ha lesz kedve. Amúgy nem hinném, hogy másfél év után ez az egy hét döntően meg fogja változtatni az élmények számát.:D
2021. júl. 31. 18:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet hogy ebben a nagy hőségben nincs kedve kimozdulni. Próbáld megbeszélni vele
2021. júl. 31. 19:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy nem vagytok egy súlycsoportban. Ő dolgozik és fáradt, te pedig ki vagy pihenve, mert épp a nyári szüneted töltöd. Miért nem a saját korosztályodból kerestél partnert?
2021. júl. 31. 19:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Vagy fogadd el, hogy neki a pihenés az az ha otthon van és legyél rá tekintettel vagy szakíts, ha nem bírsz a mehetnékeddel.

Vagy köztes megoldás ha a barátaiddal mész nem vele.

2021. júl. 31. 20:28
 7/9 anonim ***** válasza:
12%

A fiú nem lehet a munkától elfáradva, hiszen a héten nem is dolgozott. Üzenem azoknak, akik a fáradtságra utalnak.

Kérdező, csak most ilyen, vagy máskor sem akart veled menni valahova? Ha máskor sem akart kiruccanni, akkor felejtsd el, mert hosszan ezt úgysem bírod.

2021. júl. 31. 20:56
 8/9 A kérdező kommentje:

Eddig attól függetlenül, hogy dolgozott mentünk, HA neki volt kedve. Olyan sosem volt, hogy én akarjak menni ide oda és jön velem. Mindig ő dönti el.

Egyébként strandra akartam vele elmenni, ott is kitud kapcsolni, de azt mondta, hogy neki az nem tetszik. Egy olyan strandra akar maaajd elmenni, ami meg nekem nem tetszik.

2021. aug. 1. 09:11
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok jót látok abban, ha együtt maradtok, mert szinte mindig a saját akaratát akarja majd rád erőltetni.
2021. aug. 1. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!