Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A párom az exe nevén szólított...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom az exe nevén szólított az ágyban. Ezzel most mit kezdjek?

Figyelt kérdés

Utóbbi szomorúbb hangvételű beszélgetésünknél pedig azt mondta, az exét jobban szerette nálam. (egy éve szakítottak kb.)

Ez szakító ok? Na és ha nem merek szakítani?

2020. máj. 4. 15:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogy szakítóok-e amiket mondott, az nem kérdés. Hogy miért nem mered megtenni, arra próbálj válaszokat találni. Félsz hogy nem lesz más? Fiatal vagy, nem lesz ezzel gond. Félsz a fájdalomtól? Az akkor is lesz ha vele maradsz, hisz folyamatosan kételkedni fogsz benne. Sőt, nagyobb károkat fog okozni, mert az az érzés lesz benned hogy nem vagy elég jó és sosem érhetsz fel az exéhez, amivel szétrombolod magadat, akár egy egész életre megkárosítva a lelked.
2020. máj. 4. 15:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Együtt akarsz lenni olyan emberrel akinek nagyjából semmit se jelentesz? Ha az exe nevén szólított akkor jó sokat gondolhatott rá előtte. Szakíts vele annyit kezdj ezzel.
2020. máj. 4. 15:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet mégis ki mond az aktuális párjának, hogy az exét jobban szerette? Hagyd ott, merj szakítani. Főleg, hogy úgy tűnik, nem igazán van még túl rajta.
2020. máj. 4. 15:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Nemtudom pontosan mitől félek. Szokta mondani, hogy én vagyok az élete és azt akarja, hogy én legyek a felesége. Abban a pillanatban ahogy mondta hogy az exét jobban szerette, akkor kellett volna szakítanom, csak nem volt merszem. Így később nem tudom már felhozni, milyen lenne...
2020. máj. 4. 15:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
ne legyél olyannal, akinek nem te vagy az első :(
2020. máj. 4. 15:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Pedig simán felhozhatod neki egy beszélgetés során, hogy akkor hogy is mondtad, drága, elvennél feleségül? Utána meg: akkor is, ha nem szeretsz annyira, mint az exed?
2020. máj. 4. 16:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szakíts vele azonnal. Hiába mondd bármit, ha egy ilyet vág hozzád. Nyugodtan felhozhatod neki ezt indokként egyébként, mert eléggé nyomós érv, hiszen ki akarna olyan emberrel lenni aki más nevén szólítja, aztán azt mondja, hogy a volt barátnőjét ezerszer jobban szerette.
2020. máj. 4. 19:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ezerszer nélkül szerettem volna írni az utolsó mondatot :)
2020. máj. 4. 19:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp
2020. máj. 4. 19:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Jézusom ez nagyon ciki, szakíts vele. Keress olyat, aki valóban szeret.
2020. máj. 6. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!