Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek ezek után?
Hát nyilván ennyi alapján nem nagyon lehet a kapcsolatba belelátni, de nagy eséllyel csak egy töltelék voltál, azaz a bántalmazó kapcsolat utáni átvészelő időszakot veled szánta átvészelni. Ahogy viselkedett veled, tökéletesen mutatja hogy abszolút nem tisztelt és érdekelte hogy mi van veled, valóban annyira voltál tartva, hogy kiszolgáld az igényeit, minden más lényegtelen volt.
A szex azért volt olyan amilyen, mert ott is a saját önzősége vezérelte, tehát megadtad neki amire szüksége volt. Mivel bármit csinált te engedted neki, ezért tudta hogy bármikor előszedhet, ugyanúgy kiszolgálod. Esélyes hogy a bántalmazó kapcsolatban ő is olyan traumákat élt át, ami erre vezérelte, de mind a kettőtök sáros.
Most kéne összeszedni magad és átértékelni mindent, amit átéltél. Bántalmazó kapcsolatban voltál, amiből nem lesz kis meló kilábalni, erre készülj fel. Akár kérd szakember segítségét is.
Illetve készülj fel arra is, hogy idővel visszatér és akarja majd megint a figyelmet tőled, mert épp szr napja van vagy nincs aki simogassa az egóját. Persze minden marad ugyanúgy mint korábban, szóval megváltozni nem fog, ezért a reményt minél hamarabb vágd el.
Köszönöm a válaszokat!
Továbbra sem ertem az egesz szituációt, miért mentunk at ennyi mindenen ha lehet, hogy csak menedéknek voltam jó semmi másra, hogy tud egy ember ilyen hosszú időn át színészkedni vagy köntörfalazni?
Szia! Abszolút átérzem amit írtál! Én is hasonlóképp jártam pár évvel ezelőtt, csak én nőként.
A leírásod alapján valóban egy kis menedékként voltál jelen az életében, amivel most piszokul megbántott mert szeretted. Tudom, hogy most nagyon fáj és nem érted a miérteket, de hidd el, majd megtalálod azt az embert az életedben aki igenis értékelni fogja azt a sok törődést és szeretetet.
Ilyen történetek olvasása után én szégyellem magam az ilyen "nőtársaim" miatt. :/
Szóval fel a fejjel, és ne keresd a válaszokat.
(Sajnos ezekre nincsenek, bármennyire szeretnénk)
Te mindent megtettél és megadtál amit tudtál! Innentől nincs több kérdés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!