Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek ezek után?
18 éves vagy.
Ő tönkretette az életét, te ne tedd tönkre a sajátod. Nekem nem érné meg. Még gyerekek vagytok, tanulnotok, dolgoznotok, élnetek kell még.
Volt egy osztálytársam gimiben, aki lány. Kitűnő tanuló volt 1-től ballagásig. Okos lány volt, tervekkel, rendezett körülmények között.
Aztán összeállt 1 khm. C betűvel kezdődő származású úriemberrel, aki csinált neki 1 gyereket, és ott hagyta. A lány otthagyta az iskolát, a gyerekkel kell foglalkoznia. Nincs érettségije, nincs képzettsége, nincs munkája, elhízott. Gyerekkel, elhízva, reménytelen helyzetben senkinek sem kell. (Hozzáteszem teljes joggal)
Ne tedd tönkre a saját életed. El kell engedni a gyengét, hogy az erős életben maradjon.
Csatlakozom az első válaszolóhoz.
Ő sikeresen elcseszte az életet, de ez már innentől kezdve nem a te dolgod, ha csak nem vagy annyira "hülye" hogy magadra vállalod.
Nem is értelek miért az a kérdés, hogy túl fiatal vagy e?
Ha magamból indulok ki nekem erről az egészről ez volna a véleményem fejben:
-Szeretem, de teljesen hiába szóval megpróbálom elöbb magamat teljesen össze szedni bármilyen rohadt nehéz is, és keresek egy másik lányt akivel közös SAJÁT életem lehet.
-Nem nevelem más porontyát, mert nem vagyok balek.
-A lány bármennyire is nem tudok rá haragudni csináljon az életével azt amit akar, és akkor sem beszélek vele ha a fene fenét eszik is, mert a saját egészségem fontosabb mint hogy neki megkönnyítsem az elb**ott helyzetét legyek bármennyire is önző NEM VAGYOK HÜLYE.
Ennyi...a másik, hogy fiatalok vagytok azt sem tudjátok mi is ez a fennálló helyzet sem a súlyát nem érzitek.
Ha éreznéd, biztos azt mondanád hogy inkább ne lássam soha ezt a lányt...25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!