Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek az ilyesfajta pletykákkal?
Figyelt kérdés
Nagyon sok embertől kaptam tanácsot, hogy hogyan lehet felépülni lelkileg egy szakítás után. De senki sem beszél arról, hogyan lehetne legyőzni az engem kibeszélő embereket. Mármint nem úgy értve, hogy leszólni őket, de túlélni az ilyen pletykákat? Félek amiatt, hogy mindenki utálna pedig valójában egy toxikus párkapcsolatból húznám ki magam. 16L2020. jan. 1. 15:28
1/1 anonim válasza:
Ahogy értelmeztem, szakítani akarsz, mert mérgező a párkapcsolatod. Ez teljesen érthető dolog, és én csak büszke lennék rád hogy ezt meg merted lépni. Akik mások magánéletén csámcsognak, beteg, gyerekes emberek. Meg mégis, mit tudnának mondani rólad? Ha rá kérdeznek nálad, mondd meg az igazságot. Ennyi. Ha valaki mégis bántana, kibeszélne, nyugi. Tovább fognak lépni, el fogják felejteni hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!