Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit kezdjek az exemmel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek az exemmel?

Figyelt kérdés
Elkezdtem járni egy fiúval, aztán szakítottam vele, mert úgy éreztem nem működött. Utána tök boldog voltam még minden és teljesen azt gondoltam, hogy jó ötlet volt. Aztán találkoztunk egy közös program miatt, két hónappal a szakítás után, és vissza se köszönt, meg egész végig került és olyan fura érzés volt. Tudom, hogy nem kéne össze jönnöm vele megint, mert nem hiába nem működött, de a gondolattól is rosszul hogy esetleg már nem érez irántam semmit vagy más tetszik neki. Nem tudom mit tegyek. Az is eszembe jutott, hogy lehetnénk barátok, csak valószínűleg nem menne bele.

2019. okt. 7. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tehát még mindig bejön neked. Ahogy te is írtad, okkal szakítottatok, nem működött. Ne az érzéseidre hallgass, hanem az eszedre. Próbáld elfelejteni, egy újabb kapcsolat, vagy barátság (ha netán összejönne, mert az sem sanszos) nem vezetne sok jóra. Én a helyedben tovább lépnék, az idő mindenre gyógyír.
2019. okt. 7. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha látod, hogy egyszer összetörted a szívét, egyelőre most semmibe vesz, akkor miért akarod még másodszor is? Önző vagy, csak magadat nézed!
2019. okt. 7. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szakítottál vele,akkor miért vágjon jópofákat?
2019. okt. 7. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó messziről kerülném.
2019. okt. 7. 21:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy érett egy kapcsolatra! Nem az volt a gond, hogy nem működött, csak nem tudsz egy kapcsolattal mit kezdeni! Gondolom, hogy semmit se beszéltetek meg! Vagy a barátnőiddrl beszéltem meg a problémáidat! 17-18 lehetsz...
2019. okt. 7. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!