Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mihez kezdjek magammal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek magammal?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz!

Nagyjából három hónapja szakítottam a barátnőmmel.Három évig voltunk együtt, ezidő alatt, 6 alkalommal csalt meg, 6 különböző sráccal, ebből kettővel le is feküdt. Legalábbis erről tudok.Számtalanszor hazudott, akár a kis dolgokban is, nagyon sokszor megalázott, de ezt még akkor nem fogtam fel, a szakításunk után 1 héttel kiderült, hogy meg kell engem operálni, ezen már túl vagyok, azóta egyszer sem kérdezte meg, hogy vagyok, tehát nem érdeklem őt egyáltalán.

Ő dobott engem, hogy már nem szeret. Így három hónappal később is mindennap eszembe jut, szinte mindenről, a sok rossz dolog ellenére, rengeteg jó élményünk is volt, és ezek nagyon hiányoznak.

Minden rossz ellenére, vissza szeretném őt kapni, de ő most "kiéli" magát, én pedig olyanná akarok válni, akit képes lenne szeretni, ezért rengeteget dolgozom azon, hogy fejlesszem önmagam, csakhát az önbizalmam kb 0 ezekután, más lányokkal pedig lett volna lehetőségem, de egyszerűen annyira eluralkodik rajtam ez az egész...

Tudom kicsit összeszedetlen, de higyjétek el, nagyon nehezen alszom, az a legrosszabb, mert akkor nem tudsz mit csinálni, napközben mindig elütöm az időt, mert félek a gondolataimtól, éjjel pedig eluralkodnak rajtam, miért történik mindez?

Jó nagy katyvasz lett, csak írtam ami eszembe jutott...

2021. nov. 25. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz mit tenni, átlépett rajtad. Gyaníthatólag már akkor sem szeretett, mikor még együttvoltatok, különben nem csalt volna meg. Szerintem az lesz a legjobb, ha elfelejted őt.
2021. nov. 25. 23:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan nem értem, hogy minek ez neked? Élvezed, hogy szét csal vagy mi? Van még millió lány akik ennél a lánynál többet érnek.
2021. nov. 26. 00:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Esküszöm nem tudom felfogni valakinek hogy lehet annyira kilátástalan az élete hogy egy olyan csajhoz ragaszkodik aki szétcsalta, ráadásul még ő is dobta. Ember neked el kéne határolódnod az exedtől és keresni másik csajt.
2021. nov. 26. 02:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezen túl kell tenned magad, ez nagyon nehéz de ha neki akarat megfelelni 6 megcsalás után akkor az már baj

1 szer még megtörténhet de 6 szor , ott már télleg nem szeretet téged

2021. nov. 26. 05:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, pont az ilyenekre, mint te mondják azt, hogy balek.

Önbizalom hiányos, tyütyimütyi akivel mindent meglehet csinálni, mert hát hagyja magát.

Szétcsal, éli világát az exed mégis úgy táncolsz ahogy ő fütyül.

Nem hülye, ha kell odadob eléd egy-két csontot, de voltaképpen csak talonban tart téged.

Szétdugatja magát még párszor ilyen macsókkal aztán ha az egyik teherbe ejti jön majd vissza a balekhoz.

2021. nov. 27. 06:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Komolyan, hagyd a picsába a csajt vagy különben rohadtul megérdemled a sorsod és készülj még megannyi megcsalásra és szarba nézésre.
2021. nov. 27. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!