Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel most így mit kezdjek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt. Minden tökéletes volt a nyári szünet kezdetéig, viszont amióta elkezdődött nem találkoztunk, nem is írt csak én írtam rá hogy lenne e kedve találkozni, de azt is csak leláttamozta. Tudom hogy egy kicsit introvertáltabb típus, de ez így már nem valami jó. Neki ez az első kapcsolata.2022. jún. 30. 18:47
2/6 anonim válasza:
Írj rá. Ha ignorál csak szard le!
3/6 anonim válasza:
Beszélj vele arról, hogx ez zavar. Azt pedig ne hagyd, hogy ne tisztelje az érzéseidet és téged.
5/6 anonim válasza:
2 hónapos kapcsolat és annyi nincs köztetek, hogy válaszoljatok egymás üzenetére. Nevetséges.
6/6 anonim válasza:
Egy kapcsolatban az ember komunikál a barátnojével. Ha nem kepes írni, és nem is keres, akkor igazábol szerintem ne is írj neki tobbet és felejtsd el. Nem kell keresned tobbet, te pedig keress helyette egy nosmális pasit. Ok hogy introvertált, de nem szarjuk le a masikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!