Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De amúgy miért csinálja ezt ? :d k..ára nem értem.
Figyelt kérdés
Van egy csaj..eddig csak neten beszélgettünk (nem sokat) de pont eleget. Megírtam neki konkrétan hogy én elmegyek randizni vele szívesen, de mivel 100km-re van csináljuk úgy hogy legyen szex is, viszek pár jointot stb..de szex az legyen. Direkt nem árultam zsákba macskát..tehát a farkamról is küldtem neki képet hogy tetszik e neki (tetszett)
Na de ezután kb 2 hétre rá tiltott/ki követett stb. Majd ma csak úgy hirtelen újra bekovetett meg likelta az összes képem.
De nem irt még semmit..nekem meg nincs kedvem írni neki vagyis rá írni. Van ennek értelme?
2023. máj. 2. 19:22
1/3 anonim válasza:
Elfogyott a jointja, így most már hajlandó ismerkedni veled :D
2/3 A kérdező kommentje:
Ha mondjuk ez van..ezért nem vezetek le 100 km-t csak főleg betépve :d
2023. máj. 2. 19:47
3/3 anonim válasza:
Te voltál a második jelölt, a tartalék. Csak aztán mégis úgy alakult, hogy te kellesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!