Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak? Nem értem magam

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nem értem magam

Figyelt kérdés
kívülről elmegy, nem teljesen az esetem de szép lány, de valamiért mégis vonzódok hozzá :/ belül annyira jó, minden közös bennünk. Nem tudom, hogy merjek e kapcsolatot kezdeményezni vele, mi van ha mésge jönne össze :/
2016. okt. 28. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Szilvásbuktát mert azt szeretem.
2016. okt. 28. 19:05
 2/4 anonim válasza:
Miert most ossze van jovodve? Gondolom ha nem jon ossze akkor ugyan az lesz mint most. Nem lesz csajod.
2016. okt. 28. 19:08
 3/4 anonim válasza:
Először is tudod, hogy ő hogyan viszonyul hozzád? Nyitott lenne arra, hogy kapcsolatba kezdjen veled vagy csupán barátként tekint rád? Mindenekelőtt ezekről kéne megbizonyosodnod. Ha látsz rá valamennyi esélyt, akkor szerintem egy próbát megér. Hozd fel neki a témát, és ha pozitívak a visszajelzései ezzel kapcsolatban, akkor mindent bele! :D Az is elképzelhető, hogy ő lesz majd az igazi, tehát ne hagyd elúszni a lehetőséget. Én mindenesetre szurkolok nektek :)
2016. okt. 28. 20:35
 4/4 Jávor Dávid ***** válasza:
Nem értem az ilyen emberekek mért azt akarják h mi mondjukmeg h ne gyursan dugd hanem lassan például!?😂😂
2016. okt. 28. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!