Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a barátomat. Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Akárhányszor én elhívom valahova mindig azt mondja, hogy nincs neki kedve menni és túl sokat vagyunk együtt. Van amikor elhívom valahova és mondja, hogy nincs kedve semmihez és velem elmenni kirándulni, de közben kiderült, hogy a haverjával kint lógott a városban. De volt olyan is, hogy elment a haverjával valahova..A haverjának barátnője is ment és engem nem hívott. Csak azt mondta, hogy én ilyen helyekre nem szeretek járni, pedig pont hogy szeretek. Miért csinálja ezt?2016. máj. 13. 17:24
1/6 anonim válasza:
Én ebből annyit szűrök le hogy nem akar veled lenni és ehhez még hazudik is.
4/6 anonim válasza:
Hát én a helyedben úgy kidobnám..
5/6 A kérdező kommentje:
Osztálytársak vagyunk és szerinte ez így túl sok mindig együtt lenni. :(
2016. máj. 13. 17:37
6/6 anonim válasza:
Az én barátommal is osztálytársak vagyunk..vagyis szakítottunk de még mindig szeretjük egymást..na nem ez a lényeg..mi egész nap együtt voltunk és ha hazamentünk még akkor is egymással akartunk lenni..szerintem ha ennyire nem akar veled lenni nem szeret..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!