Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom megdobott egy épp megsült, zsíros karajjal, nagyon megégettem magam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Azt mondja, hogy csak mérges volt, ne haragudjak rá....2023. ápr. 30. 19:15
3/18 A kérdező kommentje:
Igazából így komikusan hangzik, de elég durván megégetett a forró zsír.
2023. ápr. 30. 19:16
5/18 anonim válasza:
Mi lesz a következő, ha legközelebb is "csak mérges volt" lesz?! Esetleg egy kicsit jobban?
6/18 anonim válasza:
Négyes vagyok. Muttass az égési sérülésről képet vagy nem hiszem el, és elkönyvellel trollnak.
8/18 anonim válasza:
Gondold át, hogy mennyire becsülöd magad, gondold át, hogy ő mennyire becsül téged, ha így mutatja ki, és gondold át, hogy te erre vágysz-e. Ha neked ok, akkor oké, ha nem akkor szakíts. Bizonyára lesz még jobb barátod, de ha ezt lenyeled, akkor egyre lejjebb megy az önbecsülésed, végül nulla lesz, ő meg megtanulja, hogy bármit megtehet veled.
9/18 anonim válasza:
Aki egyszer "Mérges" volt, és ilyet művelt, az máskor is "Mérges" lesz, és talán még durvább dolgokat fog művelni. Én nem várnám meg a következő ilyen alkalmat, mert elmebeteg az ilyen, csak még magának sem valja be, és ha ilyet tesz, akkor vagy brutálisan gonosz ember, vagy pedig nincs tisztában a tetteinek a sújával, és hidd el, egyik sem jobb, mint a másik.
10/18 anonim válasza:
Tartsd folyó víz alá az égést minimum 15 percig .Ha nagyon megégtél és kezd hólyagosodni akkor viszont ügyelet.Ne kösd be semmivel hagy szabadon.Égés ellen van valami krémed otthon.PL: curiosa krém?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!