Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak ha seprus a hajam vege de a tove zsiros? (tobbi lent)
Hány naponta mosol hajat?
Még azt csinálhatnád, hogy a sampont "bele maszírozod" a fejbőrödbe.
1. Tetszik a wax otlet :) hogy hasznaljam ? 😊
2. Kb 3-4 naponta hogy ne kelljen allandoan hajatmosnom :D lush new hair szilasd sampont hasznalok szoval azt mindig belemaszirozom rendesen :))
#1 vagyok :)
Hát én szinte minden nap szoktam, vagy minimum 2naponta. Nekem is úgy van, hogy felül zsírosodik, de a vége meg eléggé száraz. Száraz hajra szoktam kenni a waxot, de csak a fülem teteje szintjéig szoktam bekenni (bocsi,nem tudom normálisan megfogalmazni :D) A hajtöveket nyilván nem kenem be, mert akkor még hamarabb zsírosodna:) Vékonyan rákenem és a végébe már egy kicsi belemasszírozom. Túl sokat ne tegyél rá, mert akkor össze fog állni a hajad és az egy kicsit zsíros hatást tud az kelteni. Csak nyúlj bele az ujjaddal a krémbe, kend szét az ujjbegyeiden és fésüld bele a hajadba :) Nekem összesen 4-5 "ujjadag" elég szokott lenni (attól függ hogy mennyit fogok) :)
Amúgy én ezt használom: [link]
1 hónap után már dicsérgették a hajamat, hogy sokkal szebb lett már :) És olyan selymes lesz tőle a haj...ahwww :3
Remélem tudtam segíteni :)
#5.) - "allitolag nem is annyita jo a fejbornek :|"
✅ Te kivételt képzel ! Neked kötelező naponta hajat mosnod !
✅ Az átlagnak nem, de a kivételeseknek igen ! Te kivételt képzel ez alól !
✅ Valamint - a hajvégekre :
- COCOCHOCO hajkiegyenesítést próbáld ki
- MAC SPLIT hajvégnyíró-val kombinálva ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!