Mit csináljak, hogy kevésbé legyen feltűnő hogy zsíros a hajam?
1#
persze, hogy aztán még zsírosabb legyen... -.-
milyen típusú sampont használsz kérdező?
#1 nem akarok gyakrabban hajat mosni,az még rosszabb.
#3 Pantene Pro-V
Próbálj ki egy gyógynövényes sampont. Én spec. a varga sampont használom, előtte 2x mostam hajat hetente de szerdán már nekem is eléggé látszott a zsír, most 1x és a mosás napján is még teljesen vállalható. Egy próbát megér.
A másik, a hajmosási technika amin javítani lehet. Sokan a balzsamot is beledörzsölik a hajtövekbe, pedig azt csak a haj hosszára kell, úgy kevésbé zsírosít.
Ha kevesebbet nyúlkálsz a hajadhoz, kevesebb zsíros és olajos cuccot eszel, az is sokat tud segíteni.
2 voltam
3. vagyok
Szerintem a sampon nem jó. Volt, hogy én is ilyen "divatsamponokat" használtam, amik elvileg zsíros hajra voltak... rosszabb volt, mint mikor megmostam. Én head&shoulders-t használok (citromos, mentolos vagy zöldalmás) és a 4. napon látszik nagyon a zsírosság. Jó, mondjuk én általában összefogva hordom, így annyit nem piszkálom, igazgatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!