Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok számára mennyire hátrány a kicsit zsírosabb alak?
Figyelt kérdés
Mondjuk 185 centihez a 90 kilót gondoltam. Ez mennyire sok?
16/f
2021. szept. 6. 14:12
1/7 anonim válasza:
Ennyiből továbbra sem lehet megmondani, hiába írnak ki minden héten egy ilyen kérdést. Vagy csatolj hozzá egy képet, vagy ne reménykedj olyan válaszban, ami tuti igaz lesz rád.
2/7 anonim válasza:
Látatlanban nem lehet megmondani.
3/7 anonim válasza:
Csatolja egy képet, nem kell, hogy az arcod látszódjon, meg félmeztelenül sem kell, hogy legyél a képen, csak, hogy lássuk a testalkatod, hogy mi van és normális választ tudjunk adni.
4/7 anonim válasza:
Ha sportolsz és egészségesen táplálkozol és úgy vagy ennyi, akkor nem gond. Szóval, ha látszik, hogy izmos vagy, akkor vannak olyan lányok, akinek bejön az ilyen kondis alkat. A kondisoknak sincs mindegyiknek kocka hasa.
5/7 anonim válasza:
teso semmi sem akadaly, ezek csak a fejedben vannak
6/7 anonim válasza:
Én 188 centisként vagyok 100 kiló de nem vagyok túlsúlyos, inkább sportos. Ne a súlyodon akarj változtatni hanem a tömeged összetételén (zsír —> izom)
7/7 anonim válasza:
90 kiló zsír...
Aztak*****
175 cm / 66 kiló ~ normál/vonzó, de
185 cm / 90 kiló ~ visszataszító...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!