Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok számára mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok számára mennyire hátrány a kicsit zsírosabb alak?

Figyelt kérdés

Mondjuk 185 centihez a 90 kilót gondoltam. Ez mennyire sok?

16/f

2021. szept. 6. 14:12
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Ennyiből továbbra sem lehet megmondani, hiába írnak ki minden héten egy ilyen kérdést. Vagy csatolj hozzá egy képet, vagy ne reménykedj olyan válaszban, ami tuti igaz lesz rád.
2021. szept. 6. 15:14
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Látatlanban nem lehet megmondani.
2021. szept. 6. 15:15
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Csatolja egy képet, nem kell, hogy az arcod látszódjon, meg félmeztelenül sem kell, hogy legyél a képen, csak, hogy lássuk a testalkatod, hogy mi van és normális választ tudjunk adni.
2021. szept. 6. 16:08
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Ha sportolsz és egészségesen táplálkozol és úgy vagy ennyi, akkor nem gond. Szóval, ha látszik, hogy izmos vagy, akkor vannak olyan lányok, akinek bejön az ilyen kondis alkat. A kondisoknak sincs mindegyiknek kocka hasa.
2021. szept. 6. 17:29
 5/7 anonim ***** válasza:
94%
teso semmi sem akadaly, ezek csak a fejedben vannak
2021. szept. 6. 18:15
 6/7 anonim ***** válasza:
92%
Én 188 centisként vagyok 100 kiló de nem vagyok túlsúlyos, inkább sportos. Ne a súlyodon akarj változtatni hanem a tömeged összetételén (zsír —> izom)
2021. szept. 7. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

90 kiló zsír...

Aztak*****

175 cm / 66 kiló ~ normál/vonzó, de

185 cm / 90 kiló ~ visszataszító...

2022. márc. 11. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!