Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha egy lány ad egy hajgumit a kezetekre mert együtt vagytok?
Figyelt kérdés
Ti hordanátok vagy nem?
Vagy csak egyszerűen kellemetlen lenne és csak azért hordanátok hogy ne bántsátok meg?
2023. ápr. 29. 16:32
11/14 anonim válasza:
Az én fiúm hordja az egyik hajgumikat a csuklóján, igazából nálunk ez úgy volt, hogy nem oda akartam neki adni hogy "tessék, hordjad, most összetartozunk", hanem mert mindketten ugyanazt sportoljuk, az egyik versenyem én nem volt ott tesóm a futamom kor, mert nyelvvizsgázni ment, és kértem a fiú az, hogy rakja el a száraz hajgumikat, hogy legyen amit belerakhatok a hajam a ha megszáradt, és amikor odaadta a szárazat (ami addig a csuklóján volt) megkérdezte, hogy az egyik vízeset nem adnám-e neki. Mondtam, hogy természetesen odaadom, szóval most hordja a hajgumimat. Egyébként meg 170 km-re lakik innen, szóval nem sokan tudják, hogy ki a barátnője, mert az iskola miatt ritkán találkozunk, akkor is leginkább ő jön ide, mert a bátyámmal párosoznak.
12/14 October15 válasza:
Rövidhajú férfi társaimnak üzenném, hogy a hajgumi szorít. :D Trust me bro nem akarjátok a kezeteken hordani. Nem véletlenül hajgumi a neve.
Szóval kérdező nem, a saját hajgumijaimat sem hordom a kezemen hanem összekötöm vele a szájbatekert hajamat mert hát oda való. :D Ha szeretnél vmi ilyesmit akkor tudod erre találták ki a gyűrűket, a karkötőket stb azok teljesen rendben vannak amíg normálisan néznek ki.
Ha nem elvárás, hogy hordja is akkor nyilván jó a hajgumi is csak tényleg ne lepődj meg azon ha nem szereti ha valami konstans vágja a csuklóját. :D
13/14 anonim válasza:
12: Attól függ, van nekem ilyen pihe-puha, ruganyos szövet-hajgumim, amit otthon hordok.. Sajnos kopaszodom már mint a szar, de azért még a vállamig ér a hajam. Olyan szép derékig érő gesztenyebarna hajam volt régen....
14/14 October15 válasza:
13.: Oké de azt meg azért csak nem hordanád a csuklódon az utcán. :D Én itthonra kígyót használok. Belemászik aztán ott elvan, legalább szokja a közelségem. [Nem tudom miért de az összes bikasiklóm mocskosul élvezi. XD]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!