Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha egy lány ad egy hajgumit a kezetekre mert együtt vagytok?
Figyelt kérdés
Ti hordanátok vagy nem?
Vagy csak egyszerűen kellemetlen lenne és csak azért hordanátok hogy ne bántsátok meg?
2023. ápr. 29. 16:32
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
39 szavazat
1/14 anonim válasza:
Nem ciki és én hordanám is. Ha neked nem tetszik, mondd el neki nyugodtan, meg fogja érteni. Nekem is van olyan karkötőm, amit a barátnőm készített, de a polcomat ékesíti.
2/14 anonim válasza:
Nem. Bár én szeretnék egy barátnőt, akire egy pórázt rakhatnék.
3/14 anonim válasza:
Lány létemre biztos nem adnék hajgumit a kezére. Sem melltartó pántot sem egyéb ilyen gyerekes jelölgetést. Minek? Akkor inkább vennék az ízlésének megfelelő gyűrűt, nyakláncot, karkötőt amit bármilyen furcsálás nélkül tud hordani és én se kérdezgetném magamtól, hogy "ez ciki?". Elég ha ő tudja, hogy tőlem van és szivesen hordja. A hűség meg nem ezen múlik.
4/14 anonim válasza:
Ha véletlen elfelejt hajgumit hozni tesi órára, akkor legalább ki tudod segíteni őt a kezeden lévő hajgumijával.
5/14 anonim válasza:
3
A kommented elegge ellentmondasos:
"Lány létemre biztos nem adnék hajgumit a kezére"
"Elég ha ő tudja, hogy tőlem van és szivesen hordja. A hűség meg nem ezen múlik."
6/14 anonim válasza:
Te még megúsztad a hajgumival, ismerek olyat akinek a csaja melltartópántot adott a csuklójára 😂😂😂
7/14 A kérdező kommentje:
Ja amúgy én lány vagyok csak most azon gondolkodom hogy adjak-e neki vagy sem
2023. ápr. 29. 19:11
8/14 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg tőle vagy viccesen mondd el neki?
Én amúgy fiú vagyok és simán hordanám a csajom hajgumiját vagy melltartópántját a csuklómon
Hány évesek vagytok?
9/14 anonim válasza:
Lány létemre én sem adnék se hajgumit, se melltartópántot fiúnak. Ha most azért kell, hogy mindenki lássa, hogy együtt vagytok,akkor adj neki valami feliratos pólót vagy mittudomén' . Szerintem ez ciki, mindkettőtökre nézve. Gyerekek még nevetnek rajta, de felnőttkorban szerintem már nem vicces. 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!