Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha egyáltalán nem akarok semmilyen párkapcsolatot?
Látszik, hogy még nagyon kezdetleges és kialakulatlan a gondolkodásod, ezért nézel ki 12 évesnek akkor is, ha már idősebb vagy.
Ez később még lehet, hogy változik majd. De az is lehet, hogy nem.
Ha ez a helyzet zavar téged, és már vagy 20 éves, akkor menj el pszichológushoz.
Az életedre jó hatással lesz, ha képes leszel erre.
Majd eldöntöd. Ahogy érzed melyik a jó. Én már bőven túl vagyok a fiatalkoron (35 felett), de egyedül vagyok és nekem tetszik. Fiatalon se akartam senkivel összejönni.
Az viszont kétségtelen, hogy a fiatalok mikor kijelentik egyedül akarnak majd élni annak a 80%-a nem úgy lesz,
#16 Szóval azért nézek ki 12-nek, mert ki raktam egy kérdést?
De amúgy bocs, nem kezdetleges a gondolkodásom
De, sajnos az.
És nem azért, mert "kiraktál egy kérdést", hanem a kérdésedből ÉS főleg a viselkedésedből (amiből már töröltek is), ezekből látszik, hogy milyen a természeted.
Nem tudom, észrevetted-e magadon, de ráadásul még állandóan hárítasz is (kb: hát hogyan lehetnék én rossz, én jó vagyok) - szóval ERŐSEN AJÁNLOTT, hogy pszichológussal beszélgessél!
A saját érdekedben!
Mert nekünk ez nem fog ártani, a mi életünk megy tovább.
De neked lesz rossz, ha a te életed nem változik.
Persze, ha téged nem zavar az, hogy rossz lesz az életed... a te döntésed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!