Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy kevés vagyok neki?
A neten keresztül ismerkedtünk meg, egy városban dolgozunk, ami tök jó, mert mindkettőnknek rugalmas munkahelye van, ezért akár napközben is tudunk találkozni egy kevéske időre. Meg a munkában is egyszerre végzünk, úgyhogy utána is tudunk találkozni. De nagyon rég volt velem ilyen, hogy valakivel nekiálljak ismerkedni. Most egy kicsit furcsa, hogy van aki ennyit érdeklődik felőlem, de félek attól, hogyha Ő komolyan gondolja(márpedig teljesen ugy néz ki), akkor én kevés leszek neki. Se nem tartozom gazdag családból, se nem vagyok megáldva nőies arccal, hanggal, idomokkal. Vannak csúnya tetoválásaim, amitől en is frászt kapok, nemhogy egy palotában nevelkedett budapesti jó módú srác. Félek hazahozni is, mert nincs szép állapotban a házunk/telkünk. Hogy majd undorítónak fogja ezt tálalni. Hogy sokkal szebbek s jobbak voltak ezelőtt a barátnői.
Igazából tudom, hogy csak magamat örlöm ezzel, mert aki engem szeret azt nem érdekli mindez. De mégis elég nehéz ezt elhinni.
Ez igy van, csak magadat őrlöd ezzel, ha akar valamit tőled akkor azt tőled akarja nem a házadtól/telkedtől, gondolom egy képcsere már csak volt, ha érdeklődik..
Fel a fejjel.
F
Mondjuk ha “kevés” lennél is téged ez miért befolyásolna? Ha mondjuk egy férfinak vannak komplexusai egyből mehet a kukába kb…de nőként?
Na mindegy a lényeg hogy teljesen feleslegesen aggódsz…ha valakinek nem tetszik valami az mehet a p..ba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!