Félek, hogy elrontom/kevés vagyok hozzá, ezért halogatom a dolgot, majd az utolsó pillanatban kapkodok. Mit kezdjek a helyzettel? Hogy érjem el, hogy ez ne forduljon elő többször?
3 oldal az semmi, beadandónak is nehezen nevezném, az inkább valami kis szösszenet. Pár óra alatt meg lehet írni. Ma írd meg azt, holnap a másikat, meg valamennyit tanulj mindkét nap a zh-ra.
Gondolj a legsötétetbb csoporttársadra. Ha neki sikerül, neked is fog.
Kétlem. Az írásképed normális, használsz vesszőket. Ez már mutat valamit. Nálunk csomóan nem hozták ezt a szintet.
Amúgy ne izgulj rá ennyire. Mi lesz ha egyes lesz a zh? Semmi. Az csak egy zh, max mész vizsgázni. De ha tanulsz rá, úgysem lesz egyes.
Algebrai alapismereteknél cseszhetem az írásképemet, szerintem. :D
Amúgy pont az a bajom, hogy nem igazán értem, hogy hogy működik ez az osztályzás dolog. Konkrétan a honlap böngészése közben nem jöttem rá, hogy hol találok infót arról, hogy mi van, ha elcseszem ezt a zh-t.
Ezzel csak arra akartam utalni, hogy aki viszonylag normálisan ír, az olyan kirívóan sötét nem lehet. Nyilván nem a helyesírásodat fogják osztályozni ettől függetlenül.
Az osztályzás nálunk úgy működött, hogy voltak évközi zh-k. Aki azon jó jegyet ért el, az beleszámított a vizsgába, vagy teljesen ki is váltotta azt. Egy-két olyan tárgy volt, ahol az összes zh-n el kellett érni egy minimum százalékot, hogy lehessen menni vizsgázni. De ezt mindig elmondják első órán. És általaban a tárgy online felületére is feltöltik a követelményeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!