Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány a suliban akibe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány a suliban akibe szerelmes vagyok. De sietnem kéne, mert félek, hogy kevés az időm. Valami tipp? Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
2016. jan. 22. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem előbb keresd a kontaktust vele, szemezzetek, meg mosolyogj rá és ha kölcsönös, akkor írj rá és beszélgessetek, meg hívd el sétálni és így kialakul, de ha lerohanod, hogy szerelmes vok beléd, akkor lehet éppen emiatt utasít el, mert megijed a szitutól
2016. jan. 22. 19:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi és ha elhívom sétálni akkor ott mondjam el neki? Vagy hol? És mennyi idő után csókoljam meg?? És az is hol legyen?
2016. jan. 22. 21:06
 3/6 anonim válasza:
Ha engem hivananak el én örülnék ha a dunapartra mennenk le vhogy naplementekor :) Hisz akkor olyan romantikus :) Ha ugy erzed akk probald meg megcsokoloni ;) Csak ovatosan :D vannak lanyok akik nem szeretik elsietni az ilyen dolgokat :*
2016. jan. 23. 19:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Oké köszi, jöhetnek még válaszok
2016. jan. 23. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:
sztem is legyél türelmes inkább, az biztosabb siker hány évesek vagytok?
2016. jan. 23. 21:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is és ő is 14. De meddig legyek türelmes?
2016. jan. 23. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!