Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerelmes lettem egy antiszociális gamerbe. (Többi lent)
Figyelt kérdés
Kezdem is az elején. Egy táborban találkoztunk ,ahol egy csoportban voltunk heteken át. Akkor már feltűnt ,hogy mindenki felé visszahúzódó ,de velem viszont mindig kedves volt és sokat beszélt.
A tábor óta előfordul ,hogy felhív és játszunk ,de ez egyre ritkább. A másik probléma ,hogy távol is lakunk egymástól (kb Budapest - Kecskemét táv).
Szerintetek felejtsem el őt ?
2016. jan. 19. 04:15
1/6 anonim válasza:
Hát a távolság és kapcsolattartás miatt felejtős..
2/6 anonim válasza:
Ha neked lesz türelmed hozzá, akkor nem feltétlenül kell elfelejteni.
3/6 anonim válasza:
én azt mondom, hogyha tényleg szereted akkor nem érdekelnek a körülmények, vagy ha mégis, akkor azesetben nem nevezném igazi szerelemnek
4/6 anonim válasza:
Először is: aszociális, nem antiszociális, a kettő nem ugyanaz..
Másik: ismerősöm Székesfehérvár után lakik, barátja Kecskeméten, nem olyan nagy probléma nekik se a távolság :)
5/6 anonim válasza:
Szerintem az nem gond h valaki asszoc... Ha szeret akkor szeret csak ne az legyen hogy levetkőzöl előtte ő meg akkor is a gép előtt játszik... Na akkor gáz van és felejtős :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
(utolsó válaszolónak : szerintem ez a veszély nem áll fent ,mert mellette ülnék a gépnél :'D )
2016. jan. 19. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!