Mindent halogatok, mert félek, hogy túl kevés vagyok hozzá, és nem akarok ezzel szembesülni, ezért minden az utolsó pillanatra marad? Mit tegyek ezellen? 20
Figyelt kérdés
2022. nov. 13. 08:54
1/2 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok kicsit. Megoldani teljesen még nem tudtam, viszont igyekszek előbb hozzákezdeni a dolgokhoz, vagy mondjuk valamennyit csinálni. Próbálok mindig arra gondolni hogy ez is több mint a semmi. Általában ez pozitív hatással volt rám.
2/2 anonim válasza:
A halogatott dolgot bontsd fel apró, alrészekre, azokat pedig kösd egy időponthoz. Ha sikerül megtartani, jutalmazd meg magad, pl. egy kis csokival, vagy nézz meg egy videót. Aztán közben jön a lendület, és nem fogsz olyanokon agyalni, hogy "túl kevés vagy hozzá". Ami pedig nem igaz, próbálj ne gondolni ilyenre. Ha mégis jön egy ilyen gondolatmenet, próbáld elterelni a figyelmed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!