Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 14 kilót fogytam barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 kilót fogytam barátnőm miatt, hiszen folyton csak stresszt okoz, szakítsak?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nekem kell adnom mindent, és olyan, mintha mindig vékony jégen táncolnék, jön valami, és aztán napokig hiszti, flörtölés más srácokkal bosszúból a szemem előtt, és hasonlók, semmit nem tesz, de olyan magas elvárásai vannak, amit még tudnék is teljesíteni, de ahhoz mondjuk nem kellene totál megalázni mindenki előtt gyakran, mikor a "sértődöttet" játssza... Olyanokat művel, hogy direkt felviszi a srácot lakásra, készít vele egy képet, és akkor azt mondja nekem, hogy "na ez közel volt", meg hasonló... Meg hogy bármikor szerez magának pasit, egy pillanat alatt, elfelejt egy hét alatt, és lesznek mások, akik sokkal "egyszerűbbek" és könnyebb őket "kordában tartani", meg hasonlók. A legjobb, hogy a közös képeket, kommenteket is törli felindulásában, mert hát ugye "gyűlöl" épp akkor, mutogatja, hogy hányan írnak neki, híres, népszerű srácok is, és hasonló dolgok, és mind csak arra vár, hogy végre szakítson velem. Van ennek így értelme, egy ilyen lánnyal?
2023. márc. 26. 16:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
24%

"bármikor szerez magának pasit, egy pillanat alatt"

"mutogatja, hogy hányan írnak neki"

Sajnos ebben igaza van.. :/

2023. márc. 26. 20:55
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez a kapcsolat működne, akkor megtisztelne annyival, hogy nem provokál ilyen dolgokkal, mert van annyi tisztelete feléd, és nem is mondaná, hogy bármikor szerez magának pasit és elfelejt egy hét alatt.

Mondanék sok jelzőt, csak nem lenne illő. Ez a hölgy nem normális. Ha a szervezeted sem díjazza őt, az agyad se álljon a tested ellen, hagyd ott a francba.

2023. márc. 26. 21:20
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen szakítanék vele.Már az első ilyen cselekedeténél,hogy felmegy másik fiúhoz vagy ő hívja fel a srácot magához kidobtam volna.
2023. márc. 26. 22:05
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Te is talàsz majd egy olyan barátnőt aki tényleg szeretni fog, szakíts vele
2023. márc. 26. 23:03
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Dobd ki a g*cibe

Én nem fogytam miatta egy grammot sem sajnos, de amikor ilyenné "változott", pár hét után ki is b*sztam

2023. márc. 27. 00:32
 16/20 NTBS ***** válasza:
100%
Dobd ki. Még egyedül is boldogabb leszel.
2023. márc. 28. 18:10
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Neked jó a kapcsolat? Nem. Jól érzed magad? Nem. Fájdalmat okozott már nagyon sokszor? Igen. Szakíts vele? Igen.
2023. márc. 28. 19:52
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nos, mi van veletek?
2023. márc. 29. 18:01
 19/20 pankasanya ***** válasza:
82%
Minden nő stresszet okoz!Ne hagyd ott,de mindíg legyen nálad szalonna,hagyma,kenyér.. és egyél! 😉
2023. ápr. 1. 03:44
 20/20 anonim ***** válasza:
46
2024. febr. 27. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!