Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan szakítsak a barátnőmmel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
Még biztos sem vagyok abban, hogy szakítani szeretnék de már nem úgy érzek iránta mint eddig. Nem vagyok szerelmes, és egy 17 éves fiu vagyok, aki nem szeretne itt leragadni, és hát értitek. Egyszerűen ha én csak odamennék hozzá, és elmondanám hogy szakítani szeretnék én nem is tudom hogy ő mit cisnálna, mivel ő nagyon szerelmes, és nagyon szeret. Én is szeretem őt, és nem akarom megbántani.

2022. nov. 16. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, sajnos nincs középút, hogy ne is bántsd meg, de ugyanakkor meg szakítsatok is. Bizony ezt fel kell vállalni és hidd el, ha valóban nem szereted és el tudod engedni, akkor jobb, ha egyenesen megmondod neki. Fájni fog neki, meg dühös is lesz és talán nagyon szomorú, de később, ha már lenyugodtak az érzései, utólag úgy fog tekinteni rád, mint egy egyenes emberre, aki fel merte vállalni az érzéseit akkor is, ha azzal egy kis ideig fájdalmat okozott és nem sunnyogott, meg csajozott a barátnő háta mögött. Hidd el, hogy túl fogja élni, találni fog mást, ő is nagyon fiatal még. Egy dolgot ne csinálj vele, ne játszadozz, ha szakítasz, akkor az tényleg legyen szakítás, ne ilyen se veled, se nélküled szakítunk-kibékülünk játszadozás.
2022. nov. 16. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
6%
Majd en megvigasztalom :D
2022. nov. 16. 22:27
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Gizi! Gondolkoztam kettőnk kapcsolatán, és sajnos nem érzem már azt, amit az elején. Nem akarlak megcsalni és hitegetni, jobb, ha elválnak az útjaink.
2022. nov. 17. 00:23
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
Szedd fel az egyik barátnőjét és megoldódik magától
2022. nov. 17. 12:47
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
Emberileg értékelhető válaszokat adjatok már, légyszi!
2022. nov. 17. 14:11
 6/7 anonim válasza:
37%
küldd el neki ennek a kérdésnek a linkjét
2022. nov. 17. 16:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem gondold át. Pár napot adj a dolognak.

Ha tényleg nem menthető, mondd el őszintén mit érzel.

Még valamit hozzátennék, ez nagyon becsülendő, hogy ilyen normális fiú vagy, mindig jobb az egyenes út!

Hajrá! :) 25/N

2022. nov. 19. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!