Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak a barátnőmmel vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak a barátnőmmel vagy nem kellene?

Figyelt kérdés

Igazából csak tanácsra lenne szükségem vagy inkább az hogy ki hogy látja ezt.

Röviden: Van egy nagyon aranyos barátnőm lassan 3 éve vagyunk együtt , akinél jobbat nem igazán tudok elképzelni, nem élünk együtt de semmi panaszom nem lehet rá.. szeret, hűséges stb. nem is részletezem tovább.

De, itt vagyok én.. úgy érzem nem vagyok szerelmes, de szeretem mikor vele vagyok jól érzem magam szeretem is nagyon de valahogy mégis félrelépek. (1x történt meg) van egy másik lány akiért lehet szakítanék vele. De nagyon rosszul is érzem magam, ha találkozom a masik lánnyal már rá vagyok feszülve hogy a barátnőm meg ne tudja és hogy mekkora szemét vagyok stb..

Mar reg tervezem hogy kilépek de valamiért nem merek. Valamiért félek hogy rosszabb lesz hogy nagyot hibázok. Nem értem hogy miért van ez ha nem szeretem már úgy.. ha 1x megtortent akkor biztos nem szerethetem már.

Ha a másik lányhoz közel kerülök akkor eldobom magam mellől mert megijedek. Ha pedig távolodik tőlem úgy érzem h hiányzik és újra próbálkozom nála mert úgy érzem hogy tudnám szeretni és nagyon jól kijovunk akár ha csak 1 orara is találkozunk .(őt is évek óta ismerem de csak nem rég lett közelebbi a kapcsolatunk)

szoval nyugodjak le a pi*ba és maradjak a barátnőmmel vagy szakítsak vele?

Mert nem szeretném ezt tovább húzni ez senkinek nem jó és én sem vagyok az az ember aki megcsalja a párját és jól van ez így , tehát ezert is zavar hogy megtettem.

én 23 ő 25

2020. okt. 30. 23:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szereted a barátnőd, nincs értelme együtt maradni.
2020. okt. 30. 23:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts. Nem szereted csak azért vagy vele mert jó sorod van mellette.

Jobbat érdemel mint te

2020. okt. 30. 23:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a kapcsolatnak akkor lett vége, amikor félre k;rtál.
2020. okt. 31. 00:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ezt végig olvasni. Nem szereted, megcsaltad, egyedűl a bűntudat miatt nem lépsz.

Szakíts vele még mielőtt megtudja, hogy megcsaltad. Így legalább nem fogod ez által megalázni.

2020. okt. 31. 00:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szegény lány. Sokkal jobbat érdemel!
2020. okt. 31. 00:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
szakíts, mert nem érdemled meg őt. Ezt elrontottad már a megcsalással.
2020. okt. 31. 01:05
 7/9 anonim ***** válasza:
66%
Szakíts. Én nem ítéllek el. Sajnálatból vagy vele, így nem tudod boldoggá tenni. Hagyd meg őt annak, aki szerelmet tud iránta érezni. Annak se látom értelmét, hogy cserbenhagyod azt a lányt, akit viszont szerelemmel is tudnál szeretni csak azért, hogy elmondhasd magadról, micsoda jókisfiú vagy.
2020. okt. 31. 01:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Önző kutya vagy, de nem azért, mert megcsaltad. Ha most elé állnál, elmondanád neki, szakítanál nem lenne nagy baj. Nem szereted már, más kellett, ez van.

De te csak azt nézed, mit kapsz ebből a kapcsolatból, mikor jársz jól. Attól félsz, ha hozol egy döntést, rosszul jársz. Hát igen, ez benne van a pakliban. Lehet, hogy a másik lány nem lesz ilyen kedves. De ez nem úgy megy, hogy akkor maradsz a régivel és félrelépsz, hanem hogy otthagyod és akkor azzal próbálgatod a kapcsolatosdit, akivel akarod. De te ezt nem mered meglépni, plusz nem akarsz a gonosz szemét szerepkörben lenni, pedig jelen esetben az vagy. Nem szeretnéd, ha az ismerőseitek előtt kiderülne, hogy megcsaltad, vagy olyan indokkal hagytad ott, hogy neked más kell. Te a jó, megbízható pasi kategória akarsz lenni, akivel érdemes együtt lenni...de már nem vagy az. Ezt már a megcsaláskor eljátszottad.

2020. nov. 1. 12:38
 9/9 A kérdező kommentje:

valahogy mindenkinek ugyan az volt a véleménye, amit meg is értek csak mivel nem igazán meséltem erről senkinek így talán kellett hogy mástol is ezt lássam.

Utolsó, sajnos olvasva valóban leirtál nem vagyok büszke rá sőt egyre jobban zavar a bűntudat.. inkább csak bátortalannak nevezném magam.

2020. nov. 13. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!