Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele? Valentin-napon feloldotta az exét, és pózolt is a rózsájával, amit adott?
Figyelt kérdés
Szóval... Tudni kell rólam, hogy általában verseket írok, kisebb szerenádokat is adtam a barátnőmnek már, van mikor heti szinten csináltam... Legutóbb pont most, Valentin-napon.
Na most... az exe megalázta, eldobta, de még egyéb pszichés gondokat is okozott neki... Egy igazi seggarc volt.
Tegnapi nap, mikor volt egy kisebb veszekedésünk, letiltotta az exét, hogy bizonyítsa, hogy "szeret".
És ma, becsengetett hozzá, és adott neki egy rózsát az exe. És posztolta a rózsát instán.
Szakítsak vele? Ezt iszonyatosan megalázónak éreztem.
2023. febr. 15. 01:00
2/7 anonim válasza:
Én megkérném hogy fejezze be vele mert ez engem nagyon zavar. Ha folytatja a szitut akkor D.O.P.E.
3/7 anonim válasza:
Aki az exétől virágot fogad el és azt posztolja úgy, hogy amúgy van barátja, azzal szakíts.
7/7 anonim válasza:
Én is szakítanék. Eleve nem értem, hogy mit gondolt. Ha a tudta nélkül az exe visz neki egy rózsát, azzal nincs baj, hiszen erről nem tehet, de hogy ezt posztolja is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!