Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Le fogok valaha higgadni? Ki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le fogok valaha higgadni? Ki lehet ezt nőni?

Figyelt kérdés
Szóval az van hogy van egy nagyon jó párkapcsolatom már együtt vagyunk több mint fél éve. Szeretem a srácot igazából elég jól passzolunk szinte mindenben. Jó a szex is viszont ezzel van egy nagy problémám. Nekem ő volt az első így sosem voltam senki mással. Az utóbbi 1-2 hónapban viszont megfordult a fejemben hogy milyen lenne ha nem csak vele lennék. Nem arról van szó hogy konkrétan más fiúkat kívánok igazából a kíváncsiság hajt. Érdekel milyen ha valaki rendesen ki tud nyalni (a barátom sajnos nem jó benne hiába próbáltam irányítani mi jó nekem, ráadásul nem is szereti csinálni) illetve az is milyen ha valakinek méretes a nemi szerve (nem mértem meg ugyan de a barátomé láthatóan nem egy óriás). Az a legrosszabb az egészben hogy kézzel szinte minden alkalommal kielégít, vonzódom is hozzá nagyon szóval kielégítő tud lenni a szex csak mégis ott a kíváncsiság. Mielőtt lehurrognátok nem csaltam meg és nem is fogom mert nagyon szeretem. Nem hiszem hogy találnék még egy olyan különleges embert mint ő. Nem is szoktam megnézni senki mást vagy ilyesmi. És eléggé bűntudatom is van amiatt hogy egy kicsi kíváncsiság is felmerült bennem. Nem akarok mást de ez mégis itt van a fejemben. Szóval hogyan tudnám elengedni az ilyen gondolatokat? Ez a kíváncsiság el fog múlni magától idővel? Adjatok valami tanácsot hogy mit tehetnék.

2023. márc. 23. 22:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%
Ezért hiba fiatalon egy hosszútávú kapcsolat. A legjobb ismerkedő, szárnypróbálgató éveid, amikor lehetőséged van megtudni mi az ami igazán jó neked, arra használod, hogy lekösd magad valakivel akinek szintén nincs semmi tapasztalata amiből tanulhatnál, és 99%ban úgyis vége lesz, mert valaki megunja a banánt. Aztán jöhet az önfelfedező időszak huszonév végén, amikor pedig már lekötődni kéne. Totál fordítva üli a lovat aki túl komolyan veszi magát tiniként.
2023. márc. 25. 02:06
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
úgy kezdi hogy nagyon jó a párkapcsolatom.. utána 10 sorban alázza a párját gyakorin hogy nyalni se tud.. kicsi is neki :D hát... szánom a pasid. akár anonim akár nem.. ez krva gáz.. én nem osztanám meg vadidegenekkel ezeket. szegény fiú... engem is hasonló csaj ejtett pofára.. én meg ful szerelmes voltam belé.
2023. márc. 25. 02:11
 13/15 anonim ***** válasza:
62%
én azt tanácsolom legyél gerinces csaj közöld vele hogy mással akarsz együtt lenni és még élni akarsz komoly párkapcsi előtt. Meg ha ennyire nem vagytok 1 hullámhosszon ... az később is baj lesz.
2023. márc. 25. 02:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Nyugi, ezek természetes gondolatok, nincs velük semmi baj.
2023. márc. 25. 08:10
 15/15 anonim válasza:
0%
Beszelni, beszelni, beszelni. Ha pedig hajt a vagy, nincs sok lehetoweg. Swinger klubbal erdemes lehet probalkozni. Ott nyitott emberekkel talalkozhattok mindenfele hancurozasra, diszkrecio alap, igy lehet kalandozni es nem kell tartani az ismerosi koroktol- de adott esetben egyedul is elmehetsz, de parban jobb. Ott uj dolgokba kostolhattok es kiprobalhatsz rengeteg dolgot (tobb srac, mas csajok, bdsm, stb). Jobban jartok, ha leultok ezt megbeszelni es igy nem tortenhet meg, hogy pl szeretitek egymast, de csak a szex miatt konfliktus alakuljon ki feleslegesen. Nem kizart, hogy a parodnak izgato lenne teged action kozben latni es vica versa - ahany ember, annyi szokas.
2023. márc. 25. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!