Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le fogok valaha higgadni? Ki lehet ezt nőni?
Előfordul ilyen, ne foglalkozz vele sokat.
Amit szeret, azt próbáljátok ki - a többi sajnos kimarad. Örülj neki, hogy ennyi mindenben jó.
Ameddig ez nem megy át abba, hogy konkrétan mást kívánsz, addig szerintem nem baj.
Egy picit fura példával élve: én imádok ejtőernyős videókat nézni és persze volt is olyan, hogy elgondolkodtam, hogy milyen lehet, de sosem próbálnám ki igazából.
Az orállal kapcsolatban csak a párod jöhet szóba. Nem hiszem el, egyébként, hogy nem lehet belejönni, az pedig, hogy nem is igazán akarja, fura.
(Btw, remélem akkor azt sem kedveli annyira amikor Te orálozol neki.)
Na, de! A nagy falloszos dolgot megtudod oldani. Mármint, ha az érzés érdekel, milyen a nagyobb bot, akkor egyszerű vegyél egyett és próbáld ki. Semmi gond nem lenne ezzel szerintem.
Visszatérve az orális kérdésre, szerintem edzen a jó ember vagy nem tudom... Én például imádtam csinálni minden barátnőmnek és élvezték is. És én is:D
Lehet valami ízzel van gondja, vagy mással. Ilyen esetben tudom ajánlani a különböző ízesített sikosítók használatat.(ha nem kell akkor is az íz miatt ugye) és így, akár aktus közben is lehet dobni akár egy kis 69-et, vagy csak kis pihenést és nyalhat is:D
Vagy ilyesmik na. Legyetek kreatívak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!