Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a srác egy évvel fiatalabb nálam mindamellett, hogy kb 5 centivel alacsonyabb is, 0% esély hogy valaha akarjon valamit tőlem?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy tetszem neki, mert visszahallottam valakitől és ő is bejönne nekem. Nagyon gázak a fentiekben említett tények őszintén?2020. ápr. 17. 10:34
1/6 anonim válasza:
Nem gáz. Ettől még összejöhettek, csak próbálkozni kell. :)
2/6 anonim válasza:
Istenem 🤦🏻♂️
Miért lenne gáz? Őszintén kit érdekel más véleménye, ha szeretitek egymàst? Ha meg ennyire érdekel mások véleménye, akkor lejjebb se ad egy modell pasitól....
3/6 anonim válasza:
Ha tetszel neki, akkor hogy lenne 0% esélye hogy akarjon tőled valamit? A tények nem gázak amiket írtál és ahogy már más mondta, ne foglalkozz azzal hogy ki mit magyaráz.
Kezdeményezz te ha neked is tetszene, lehet ő is azt gondolja hogy semmi esélye nem lenne nálad. Kezdjetek el beszélgetni és szépen alakul majd.
5/6 anonim válasza:
Miért kell, hogy ez bármit számítson?
6/6 anonim válasza:
Kezdeményezz ! Ő biztosan nem mer, de ha felbátorítod, akkor boldoggá teszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!