Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen fiunak lesz valaha eselye a noknel?
En egy romantikus kapcsolatra vagyom ami nyalas. Ahol szerelmes verseket irhatok a lanyhoz, babusgathatom, nagyon imsdjuk egymast es o is ilyen romsntikus. Aki sirhat nekem es en neki es megvigaszzaljuk, akivel mindent elmondhatunk egymasnak. Ehhez msr tul modern a vilag, es ilyen fiunak mar senki se orulne? :(
Amugy a kulso nem szamit nekem szinte semennyire, csak a nem romsntikusakat nem szeretem
18/F
Orulok hogy igy gondoljatok :)
Azert tettem fel a kerdest mert a mai kapcsolatok szamomra ridegek :(
Olyat nem fogadnek akin mar vegigmentek a rossfiuk
En az olyan lanyokra gondoltam a kerdesnel akiknek meg nem volt baratjuk, en csak olyat fogadok el
DE CSEREBE ELFOGADOM HA DUCI VAGY HA AZ ARCA NEM NEZ KI JOL
Olyan is van. Visszahúzódó, szégyenlős lányok általában ilyenek, akit leírtál, nehéz beférkőzni a bizalmukba, de utána nem szabad kijönni onnan, mert az nagy seb lesz nekik.
Nem lesz baj ilyennel, keresd a visszahúzódó lányokat, ismerkedj meg velük, leginkább neten, mert nekik ott jobb szerintem, aztán lesz ami lesz. Szerintem nem kell sokat keresgélni :)
"rossfiuk" ilyet ír, honnan szöktél te valami istállóból he?
Megártott a szalma édes fiam,.
A romantikus dolgok nem a csöpögésnél kezdődnek, arra ott a Barátok között.
Bár gondolom a kábelen csak az jutott neked nem Hollywood-ból valók mi?
OK OK ELIRTAM: ROSSZFIUK
DE TUDOD NEHEZ TELON HIBATLANUL POTYOGNI...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!