Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lesz valaha barátnőm?
Én hiszem, hogy lesz.
Ismertem veled egy magas srácot. Ő is tudott csajozni. Nem csak ezen mullik a dolog.
Én 185 vagyok mégis ritka pillanat, ha van valakim. Nyílván hátrányból indulsz, de találni úgy is fogsz valakit, de az garantáltan normális csaj lesz, nem azért fog veled összejönni, mert unstkozik, vagy mert tud melléd magassarkút húzni.
Nekem hiába volt már pár exem, igazából csak arra volt jó, hogy idegileg kikészítsen. Ezt spóroltad eddig meg. Ne légy negatív, próbálkozz és menni fog. Ha szánalmas vagy, mert a magabiztosság szikrájs sincs meg benned, az lelombozóbb szerintem.
Nyilvan nehezebb lesz (ertsd = felejtsd el a diszkoban ismerkedest), de belegondolva, gyakorlatilag minden alacsony baratom házas.
Ne aggódj, nem ezen múlik.
Próbálj törpenövésű nőkkel ismerkedni. Ezt nem bántásnak szánom most, de nem foglak áltatni, mint sok ember. Gyakorlatilag te is törpe vagy és igen, ez a normál alkatú nők óriási részét zavarni fogja, mert nem akarnak maguknál (jóval) alacsonyabb partnert, sokuknál az egymagas is kizáró ok, ráadásul ilyen alacsony nő is kevés van.
150 cm egyébként még nőknél is a nem kóros alacsonyság alsó határa kb, férfiaknál már tényleg extrém. Családi vonás vagy esetleg van valami eü oka? Kivizsgáláson voltál ezzel kapcsolatban? Ezeket megint nem bunkóságból kérdezem, hanem mert ha esetleg kezeléssel pl lehetsz magasabb, azt még talán el lehet kezdeni, de nem sokáig, ilyen korban már elkezdenek lezárulni a csontvégek (ha ez még ugyan meg nem történt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!