Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megcsaltam a párom. Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a párom. Mit tehetek? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyok együtt a barátommal, eleinte minden jól alakult rózsaszín felhő stb., de az utóbbi időben teljesen elhidegültünk. Már nem annyira vágyom rá és a társaságára, de belül érzem hogy jó a lelke kötődök hozzá, a szex a részemről nem mindig volt jó, legtöbbször rossz ő mindig elment én szinte soha ezzel próbálkoztunk megoldani kevesebb sikerrel. Próbáltam vele szakítani, de nem ment, egyszerűen nem tudom megbántani mert fontos nekem. Nagyon zavar benne hogy gyerekes (17évesek vagyunk) nem kis szinten de amikor felhozok valamit mindig rávágja hogy nekem semmi nem jó ő 120%ot ad. Mellesleg ő utálja az embereket nagyon introvertált és pedig ellentetje, imádok bulizni és társaságba lenni. Jártam is bulizni semmi nem volt, de tegnap este egy házibuliba voltam ahol ott volt egy fiú akivel régen kavartam és nagyon összemelegedtünk és végül szex lett a vége… nagyon szégyenlem magam és bűntudatom van. Az a legszomorúbb hogy egy percre se gondoltam rá az aktus közben és végre én is élveztem a szexet és hihetetlenül jó volt. Tudom el kéne mondanom neki az igazat, de tudom hogy hatalmasat csalódik majd bennem… és összetöröm a szívét amit nem akarok mert fontos.. nagyon tanácstalan vagyok. Jobb lenne eltitkolnom és valahogy megjavítani a kapcsolatot vagy törjem össze az igazsággal és ez nekem is fájna.. azon is gondolkoztam hogy szakítok vele hogy még nem vagyunk elég éredtek egy komoly kapcsolathoz és esetleg a távoli jövőben próbáljuk újra mert lelkileg nagyon kapcsolódunk?

OLYAN EMBEREK ÍRJANAK AKIK NORMÁLISAN TUDNAK VELEM BESZÉLNI ÉS VALAHOGYAN SEGÍTENI DŰLŐRE JUTNI! Vissza már nem csinálhatom…

2023. márc. 19. 10:11
1 2 3
 21/24 Senior Séf ***** válasza:
100%

"egyszerűen nem tudom megbántani mert fontos nekem."

Aha. Amiről nem tud, az ne fáj, ezért inkább megcsalod. Remek.

2023. márc. 22. 17:14
 22/24 anonim ***** válasza:
33%
Szakítás. Ez a kapcsolat eleve halott volt. De ha már úgyis ilyen kis spontán vagy és ahogy látom szabad is... melyik városban is élsz? :D
2023. márc. 23. 14:32
 23/24 anonim ***** válasza:
Az ilyet el kell mondani, az igazsághoz neki is joga van, ellenkező esetben neked is jogod lenne tudni hogy mi történt a tudtod nélkül. Nehéz lehet, de jobb hogy tőled tudja meg mint mástól. Ellenkező esetben végig fogja kísérni az egész életedet a bűntudat miatt.
2023. márc. 23. 21:12
 24/24 anonim válasza:
39%
Offold a sracot es szexelj, akivel csak jol esik buntudat nelkul, elvezd az eletet, szerezz tapasztalatot es probalj ki minel tobb ujat. Jobb lesz a viszonyitasi alapod es tudod, hogy mi a jo neked. Idosebben meg akar egy-ket swinger partit iktass be es garantaltan nem fogsz torodni a prud emberekkel. Sajnos, ha az ember idiota es nem foglalkozik az asszonnyal, annak ez a kovetkezmenye - fiatalok vagytok az ilyen feszkokhoz.
2023. márc. 25. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!