Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megcsaltam a párom. Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a párom. Mit tehetek? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyok együtt a barátommal, eleinte minden jól alakult rózsaszín felhő stb., de az utóbbi időben teljesen elhidegültünk. Már nem annyira vágyom rá és a társaságára, de belül érzem hogy jó a lelke kötődök hozzá, a szex a részemről nem mindig volt jó, legtöbbször rossz ő mindig elment én szinte soha ezzel próbálkoztunk megoldani kevesebb sikerrel. Próbáltam vele szakítani, de nem ment, egyszerűen nem tudom megbántani mert fontos nekem. Nagyon zavar benne hogy gyerekes (17évesek vagyunk) nem kis szinten de amikor felhozok valamit mindig rávágja hogy nekem semmi nem jó ő 120%ot ad. Mellesleg ő utálja az embereket nagyon introvertált és pedig ellentetje, imádok bulizni és társaságba lenni. Jártam is bulizni semmi nem volt, de tegnap este egy házibuliba voltam ahol ott volt egy fiú akivel régen kavartam és nagyon összemelegedtünk és végül szex lett a vége… nagyon szégyenlem magam és bűntudatom van. Az a legszomorúbb hogy egy percre se gondoltam rá az aktus közben és végre én is élveztem a szexet és hihetetlenül jó volt. Tudom el kéne mondanom neki az igazat, de tudom hogy hatalmasat csalódik majd bennem… és összetöröm a szívét amit nem akarok mert fontos.. nagyon tanácstalan vagyok. Jobb lenne eltitkolnom és valahogy megjavítani a kapcsolatot vagy törjem össze az igazsággal és ez nekem is fájna.. azon is gondolkoztam hogy szakítok vele hogy még nem vagyunk elég éredtek egy komoly kapcsolathoz és esetleg a távoli jövőben próbáljuk újra mert lelkileg nagyon kapcsolódunk?

OLYAN EMBEREK ÍRJANAK AKIK NORMÁLISAN TUDNAK VELEM BESZÉLNI ÉS VALAHOGYAN SEGÍTENI DŰLŐRE JUTNI! Vissza már nem csinálhatom…

2023. márc. 19. 10:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
91%
A leírtak alapján eleve halott volt már ez a kapcsolat, ami persze nem mentség, de így van. Az az érdekes, hogy egy szakítással sem akartad megbántani, erre megcsináltad ezt... Na mindegy, vagy szakíts, vagy valld be, más opció nincs.
2023. márc. 19. 14:25
 12/24 anonim ***** válasza:
59%

Ha nem tud kielégíteni, akkor előbb-utóbb úgyis megcsaltad volna.

Most megtörtént.

Ez nem az a kapcsolat, amiért vergődnöd kellene: ahol a szex nem stimmel, az halálra van ítélve!

Ha így-is, úgy-is lelépsz, akkor ne bántsd meg az őszinteségeddel, mert csak az önbizalmát gyengítenéd!

2023. márc. 19. 14:45
 13/24 anonim ***** válasza:
91%
Kérj tőle bocsánatot, és szakíts vele. Azt nem mondanám el, hogy megcsaltam, mert nagyon rosszul érezné magát, és sárba tipranád az önbizalmát. De gondolkodj el ezen, hogy többet ne forduljon elő hasonló hátbadöfés részedről senki irányába, mert gerinctelenség, és gyenge akaraterőről árulkodik. Korrekten szakítsatok, aztán tiszta lelkiismerettel azzal, akivel gondolod.
2023. márc. 19. 18:02
 14/24 anonim ***** válasza:
87%
Ha egyszer megcsaltad, akkor újra meg fogod, hiába sajnálod. Szerintem is mondd el neki és szakíts vele
2023. márc. 19. 18:07
 15/24 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék, nem csaltam még meg soha senkit ezen kívül (tudom pont elég) és igazából tényleg jobbat érdemel, legalábbis más kaliberű csajt. Én eléggé spontán vagyok és nem is vagyok az a visszahúzódó típus, sem az életben sem a szexben sem semmiben nem tudja velem tartani az iramot. Ha tényleg akarta volna ő is és én is akkor már amikor felvetettem hogy valami nem jó máshogy reagálunk, ő is vesztett az érdeklődéséből. Fontos nekem mint ember és úgy döntöttem ha megtettem nekem fájjon ez a tudat és én érezzem magam rosszul, ne ő mert én ezt megtettem. Sajnos ez egy lecke volt számomra hogy nem elég szeretni valaki, valamilyen szinten fel kell áldoznod is és kilépned a komfortzónádból a másik félért, de ezt ha ő megtette mindig fejeket vágott is hisztizett fiú létére. Megállt egy szinten a kapcsolat. Azt mondja ő gyerek akar maradni és eléggé anya pici fia, nekem pedig elég gyorsan fel kellett nőnöm sajnos a családi hátterem miatt és nem is látjuk úgy egymást és nem is mindig érjük meg. Sok sebből vérzik ez a kapcsolat. Egyébként a félrelépésem előtt én próbáltam vele szakítani de érzelmileg próbált zsarolni hogy engem senki nem szeret majd úgy mint ő és ki tudja mit tesz magával mert neki én vagyok a mindene. (Sajnos szerintem ez is elég gyerekes)

Meglepően hamar és sok válasz érkezett hideg-meleg aminek örülök hogy több szempontból beleláthattam a helyzetbe. Köszönöm

2023. márc. 19. 19:01
 16/24 anonim ***** válasza:
63%
Ha a barátod paraszt, érzelmileg zsarol, akkor neked nem kötelességed tűrni, hogy manipuláljon téged. Ha személyesen akarod vele közölni, akkor megmondod neki hogy mit tettél és szakítasz vele és nem várod hogy megbocsásson. Nyilván ha megcsaltad, akkor valószínűleg nem fog könyörögni, hogy maradj vele, bár ki tudja. Tehát ha fenyegetőzne vagy érzelmileg próbálja befolyásolni, otthagyod és örökre megszakítod vele a kapcsolatot. De megírhatod neki üzenetben is
2023. márc. 19. 19:12
 17/24 anonim ***** válasza:
88%

Figyelj csajszi, nyilvánvaló hogy nemtudod ezt visszafordítani már és a leírtak alapján nem is nagyon akarod.A legmegfelelőbb opció ha szakítasz vele;az hogy érzelmileg zsarol ez olaj a tűzre(szakítás szempontjából). Elhiszem hogy félsz attól hogy tesz magával valamit,de mindenki a saját életének kovácsa és felelőse.

Az hogy elmondod neki,rajtad múlik..ha úgy érzed hogy nem kéne mert hülyeséget fog csinálni, nem szívesen mondom ezt,de jobb ha elhallgatod..

Ha csak azért nem mondod el mert nem vagy elég bátor hozzá,akkor viszont szedd össze magad,mondd el neki és fejezzétek be ezt a kapcsolatot.

2023. márc. 20. 06:56
 18/24 A kérdező kommentje:
Ma fogok vele találkozni délután. Rettentően nehezen viselem, és nem az zavar hogy én hogy érzem majd magam, hanem hogy ő. Ez a legrosszabb érzés fájdalmat okozni valakinek. Tudom hogy elég hamar túl lehet lépni egy 3 hónapos ‘’kapcsolatot’’ de nyílván akkor sem hú de egyszerű. Tudom hogy sírni fog és nekem is megszakad majd a szívem, de ha ránézek is csak azt gondolom mennyivel jobb barátnőt érdemel nálam.. Ha nagyon önző lennék megpróbálnám megjavítani, de tudom hogy már semmi nem lesz az igazi..
2023. márc. 20. 08:02
 19/24 anonim ***** válasza:
58%

Ezt csak te tudod el dönteni de ha a másik fiu jobban tetszik meg kedvesebb lenne akkor válaszd azt ezt fiuként irom

36 F

2023. márc. 20. 19:01
 20/24 anonim válasza:
100%

Mindenképpen mond el neki, lehet hogy megbocsajt 🙏 neked. Ez a minimum.

Én nem tudtam neki 22l.

2023. márc. 21. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!