Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az egyik macskám fúj a másikra...

Az egyik macskám fúj a másikra. Miért lehet ez, mit tehetek ellene? Bővebben lenn.

Figyelt kérdés

Tavaly ősszel szereztünk két macskát, egy alomból. Márciusban elején megszökött az egyik, most találtuk meg, tegnap. Azóta folyamatosan fúj, meg morog a "megszököttre" az "itthon maradt", míg a másik csak tűri. De rendesen, besétál a szobába, ahol ott a másik, meglátja, és elkezd olyan macskásan morogni. Eddig nem támadtak egymásra, de félek, hogy verekedés lesz belőle.

Miért lehet ez? Elfelejtette volna a tesóját ennyi idő alatt, vagy megszokta, hogy egyedül övé volt a ház ezalatt a másfél hónap alatt? Hogy tudnám őket újra összeszoktatni, mert azelőtt nagyon sokat játszottak együtt.

2017. ápr. 18. 07:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem az a verzio lehet,h megszokta,h csak o van es most kicsit bizalmatlan a masik cicaval.Volt egy cicam akit nagyon sokaig tartott megszeliditeni,mikor mar egesz jol haladtunk,elutaztam 2 napra.Nagyon sokat leptunk vissza abba a ket napba.A cicaid tobb mint egy honapig nem lattak egymast,ami azert sok ido,de ha regen jol megvoltak,akkor szerintem ujra joba lesznek,csak kel egy kis ido nekik.
2017. ápr. 18. 11:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ő elkönyvelte magában, hogy ezentúl egyedül van, övé az egész terület, és gyorsan megszokta így. Ez a macskáknak különben egyáltalán nem probléma, nem olyan társ függőek mint a kutyák például, akik kifejezetten falka lények. Most a régi macska birtokháborító lett, a megváltozott viszonyok miatt. Valószínűleg ki fognak majd jönni egymással, de kell egy kis idő, hogy visszaszokjanak. Olyan, mintha egy teljesen új cica lenne.
2017. ápr. 18. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!