Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egészen melankolikus vagyok...

Egészen melankolikus vagyok és talán magányos, mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ennek érdemes utána olvasni, mert jó tippek vannak, de picit tanácstalannak érzem magam. Úgymond egész jól vezetem az életemet, jó munkám van, amit szeretek, egyetemen rúgom az utolsó köreimet és vannak barátaim, akikkel néha lejárok... Nem vagyok elégedetlen, csak semmilyennek érzem magam. Sokáig voltam kapcsolatban, az elmúlt 5 évben, viszont kb. fél éve szingli vagyok (ez nem jelent problémát, mert éppen nem keresek kapcsolatot). Szoktam biciklizni, edzeni, olvasgatni és gitározok, de valahogy azt érzem, hogy hiányzik valami az életemből. Nem érzem már magam különlegesnek vagy egyedinek, esetleg kiemelkedőnek valamiben, és nem tudom, hogy milyen terület érdekelne leginkább (művészet, sport, tudomány stb...). Értem, hogy ezt nekem kell tudni és ne várjak útmutatást, csak picit "elveszve" érzem magam. (Amúgy 25 leszek és lány.)

2021. okt. 18. 18:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%

Mindig van hiány érzete az embernek, még a rock sztároknak is....ezért szoktak az emberek inni-drogozni, mert üresnek érzik az életüket vagy unják.

Nem azt mondom hogy ezt csináld, de olyan nem lesz hogy valami nem hiányozna, ezért vannak céljai az embernek.

Inkább becsüld meg amid van mert ezek jó dolgok, meg max keress egy csajt magadnak... Lehet mégis az hiányzik.

2021. okt. 18. 18:53
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék lányt keresni magamnak, de azért köszi a tippet.:D
2021. okt. 18. 18:55
 3/11 LuckyLevi ***** válasza:

Ez mar alapbol egy kulonleges kerdes, szoval biztos Te sem vagy hetkoznapi.

Amugy nem biztos, hogy nagyon kell ez ellen tennie. Lehet, hogy elmulik magatol. Osszel mindenki kicsit lehangolt. Vagy csak csinalj valami mokas okorseget, ami kicsit felraz, amitol erzed, hogy elsz!

2021. okt. 18. 20:15
 4/11 anonim válasza:
0%
Szerintem is csak egy lányra lenne szükséged, akivel jó nagyokat kefélhetnétek, és elszállna rögtön a melankólia.
2021. okt. 18. 20:37
 5/11 A kérdező kommentje:
Fölösleges szerintem még egyszer leírni, hogy nincs szükségem lányra..:D mindenesetre, köszönöm szépen a 3.válaszadónak a segítséget!:)
2021. okt. 18. 21:15
 6/11 LuckyLevi ***** válasza:
De ebbol lathatod, hogy a ferfiaknak mindenre megoldas egy lany. :)
2021. okt. 18. 21:17
 7/11 A kérdező kommentje:
Valóban, viszont hetero vagyok, így nem tartok igényt rá.xd
2021. okt. 18. 21:17
 8/11 LuckyLevi ***** válasza:
Szamomra vilagos. Gyanitom a 3. is csak vicceskedett...
2021. okt. 18. 21:24
 9/11 LuckyLevi ***** válasza:
Dobd el a gitart es a deszkat es teljesitsd be a noi principiumodat!
2021. okt. 21. 23:05
 10/11 LuckyLevi ***** válasza:
Magány ellen társaság, melankólia ellen vidámság.
2021. okt. 22. 14:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!