Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 16 éves húgom egy 32 éves férfivel "barátkozik", jogosan aggódom?
A húgomat egy pár hete rajta kaptam, hogy egy ismeretlen férfivel levelezget a telefonján(ami meglepett, mert egy visszafogott, csöndes, ártatlan lányról van szó, aki eddig sosem foglalkozott a fiúkkal). Amikor megkérdeztem, hogy ki ő? Azt válaszolta, hogy "semmi közöm hozzá". Egyedül a barátnőjével hajlandó beszélni róla. Tegnap kihallgattam a beszélgetésüket és megtudtam, hogy a húgom találkozott vele és kiderült, hogy 32 éves ráadásul a kezét is megfogta már az első találkozón. Azt is kiderítettem, hogy a férfi egy zene tanár, aki szívesen tartana a húgomnak "magánórát"... Nem hiszem, hogy rendben van az, hogy egy 32 éves felnőtt férfi egy naív 16 éves kislánnyal találkozgat. Tartok tőle, hogy van valami hátsó szándéka. A húgommal beszéltem erről, de ő elhajtott mondván, hogy "nem tudok róla semmit".
Mi a véleményetek erről a 32 éves férfiről? Szerintetek jogosan aggódok vagy túlreagálom a dolgot (és nem akarja kihasználni a húgomat)?
Aki azt mondja, hogy ne aggódj, az valószínűleg....
A. Harmincas, akinek volt vagy akar ilyen kapcsolatot.
B. Tizenéves, akinek volt vagy akar ilyen kapcsolatot.
16# Plátói, egy 32 éves férfinál, aki már az első találkozón megfogja a kezét, és aztán meg valami ürüggyel fel akarja hívogatni a lakásába? Ennyire nem lehetsz naiv.
18# Egy 32 éves ember nem "srác", a komoly párkapcsolat meg nem úgy kezdődik, hogy a 32 éves a hozzá képest fele annyi időst a lakásába hívogatja, hogy megmutassa a bélyeg-... pardon, "gitárgyűjteményét".
Kérdező, teljes joggal aggódsz. Remélem, a húgod komolyan kezdi átlátni, hogy itt gond van, és nem csak a te gyanakvásodat próbálja elaltatni. Jobb lenne, ha nem találkozgatnának többet, de ha mégis, akkor tényleg csak nagyon nyilvános helyen. "Jobb" esetben csak elcsábítani és megfektetni akarja a pasas, de vannak ettől rosszabb eshetőségek is... mert ez ugye feltételezi, hogy a húgod bele is menne.
Amúgy a húgodat nem érdeklik, sosem érdekelték a korban hozzáillőbb srácok? Ha igen, akkor ez is egy érv lehet, hogy mi fog róla elterjedni, ha ennek a felnőttnek a babája lesz, mit fognak róla gondolni a hozzáillő korú srácok.
Nem mondom azt hogy túlreqgálod mert igenis tisztába kell lennie annak aki ebbe benne van. (Az idősebbel találkozás)
Szóval a férfinak nagyvalószínűseggel lehet hátsó szándéka fóleg hogy magánórát adna. Amúgy meg lehet a tesódnak az idősebbek tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!