Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 16 éves húgom egy 32 éves férfivel "barátkozik", jogosan aggódom?
A húgomat egy pár hete rajta kaptam, hogy egy ismeretlen férfivel levelezget a telefonján(ami meglepett, mert egy visszafogott, csöndes, ártatlan lányról van szó, aki eddig sosem foglalkozott a fiúkkal). Amikor megkérdeztem, hogy ki ő? Azt válaszolta, hogy "semmi közöm hozzá". Egyedül a barátnőjével hajlandó beszélni róla. Tegnap kihallgattam a beszélgetésüket és megtudtam, hogy a húgom találkozott vele és kiderült, hogy 32 éves ráadásul a kezét is megfogta már az első találkozón. Azt is kiderítettem, hogy a férfi egy zene tanár, aki szívesen tartana a húgomnak "magánórát"... Nem hiszem, hogy rendben van az, hogy egy 32 éves felnőtt férfi egy naív 16 éves kislánnyal találkozgat. Tartok tőle, hogy van valami hátsó szándéka. A húgommal beszéltem erről, de ő elhajtott mondván, hogy "nem tudok róla semmit".
Mi a véleményetek erről a 32 éves férfiről? Szerintetek jogosan aggódok vagy túlreagálom a dolgot (és nem akarja kihasználni a húgomat)?
azért a határok eltolódnak mostanság rendesen: egyes 15-16 éves lányok úgy néznek ki, mint aki 19-20, 32 évesen pedig ha egészségesen él, akkor elég fiatalos...
te max elmondod a húgodnak, hogy mit gondolsz erről, és ennyi, a többi már az ő döntése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!