Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lánnyal járok 3 hete, én idén 20 éves leszek. Szerintetek is sok a korkülönbség kettőnk között?
Mármint úgy értem, hogy a szülei nem örülnek annak, hogy 4 évvel idősebb vagyok nála. Sőt, az apja ellenzi a kapcsolatunkat. Szerintem elsősorban azért, mert "még csak" 16 éves, és azt gondolhatják, hogy még túl fiatal a lányuk egy kapcsolathoz. A barátnőmnek még nem volt ezelőtt kapcsolata.
A szüleim között 8 év korkülönbség van (igaz, ők felnőtt korukban jöttek össze).
Kinél hogy, ez mindenkinek változó. Az én szüleim közt négy év van, huszonévesen jöttek össze. Egyik barátnőmnek három és fél évvel idősebb a barátja, semmi gond nincs náluk.
A lány szülei részéről érthető az aggódás, az én szüleim is ilyenek, ráadásul rögtön egy "ennyivel" idősebb pasija van...
Ettől még szerintem nincs gond, próbálj jobb benyomást tenni az apukár, bizonyísd, hogy nem kihasználod a lányát és hogy vigyázol rá, megbízható, felelősségteljes vagy. De szerintem ha bildogok vagytok, akkor belefér ez a négy és fél év, de értsd meg a szülők álláspontját is, hogy a lányuk még "kicsi" tizenhat éves, te meg már húsz vagy...
Kitartást, szerintem nincs gond.
L
✅ EGYÁLTALÁN NEM NAGY A KORKÜLÖNBSÉG. Feltéve ha tényleg komolyan gondolod :/
✅ Az apja szerintem pont emiatt aggódik, hogy talán nem lesz belőle más mint csak egy futókaland.
✅ Sztem emiatt aggódik az apja, nem a korkülönbség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!