Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 15 éves lányhoz inkább egy 16 éves vagy inkább egy 24 éves srác illik? (Kor alapján)
17 éves vagyok.
Egy 15 éves lánytol nem érteném,mit akarna egy 25 éves..
10év így sok. 15 éves leányzó szerintem ismerkedjen tinikkel.
Érthető, hogy egy 24 éves srác képes szexuálisan vonzódni a 15 éves lányokhoz és bizonyos lányok ezt tudják viszonozni is, de ha komoly párkapcsolatról van szó, akkor lehetnek bizonyos érettségbeli különbségek, amelyek az egyéni életmódban jelennek meg.
pl.: A srác már lehet, hogy dolgozik, a lány pedig folyton bulizik és nem érti meg, hogy a srác este miért olyan fáradt mindig.
Más a fókuszuk az életben.
Nyilván mindig vannak kivételek, csak azokból van kevesebb.
Abban az esetben tudom ezt elképzelni komoly párkapcsolatként, ha a srác nagyon el volt kényesztetve gyerekkorában és 24 évesen sem foglalkozik még komolyabb dolgokkal. Ebben az esetben a srác le van maradva érettség szempontjából és így lehet, hogy működhet.
24 éves már felnőtt, gyakran diplomával, munkahellyel, felnőtt célokkal, problémákkal.
A 15-17 éves még félig sincs kész, még éretlen.
Akárhogy is, de ez pedofilia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!