Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, de szerethet még?
Barátommal 9 hónapja leszünk együtt.
Egyszer összevesztünk 5 hónap ismertség után és lefeküdt az exével, állítólag részeg volt. Most meg elmentünk együtt bulizni és én le voltam szarva, külön váltak útjaink az este folyamán, és a szórakozóhelyen smárolt másokkal. Szakítottam vele, de újra megkeresett. Ilyenkor egy férfi kotodik, vagy erez szeretetet vagy felejtos.
Szerintem még csak nem is szeret, hanem csak birtokolni, manipulálni vágyik, vagyis tárgyiasít. Ő csak magát szereti, magára van tekintettel, téged konkrétan most is sárba tipor, és ameddig hagyod, tenni is fogja.
És ha szóvá teszed, még te leszel a hibás.
Tehát semmit ne remélj.
Én felszólítanám határozottan, hogy kopjon le, éljen, ahogy akar, te leszarod.
Na pont az egoját sérti, hogy kirakod, de ha visszafogadod, akkor az ő egoja a tiédet leuralja, és ez a szereped marad.
Én kb. letiltanám mindenhonnan.
Nem lehet, hogy csak egy vagy a sok ex közül, akinek nyitva az ágya előtte és oda megy ingyen dugni, ahova éppen kedve van?
A "még mindig szeretlek" meg csak egy kulcs, amivel nyitható az ajtó.
"lefeküdt az exével, állítólag részeg volt. Most meg elmentünk együtt bulizni és én le voltam szarva, külön váltak útjaink az este folyamán"
xD
"A "még mindig szeretlek" meg csak egy kulcs, amivel nyitható az ajtó."
Meg a lábad köze...
Csak annyira kötődik, amennyire te nem alkalmi vagy, hanem biztos ágyastárs.
Úgy kirúgnám , mint macskát…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!