Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, de szerethet még?
Figyelt kérdés
Barátommal 9 hónapja leszünk együtt.
Egyszer összevesztünk 5 hónap ismertség után és lefeküdt az exével, állítólag részeg volt. Most meg elmentünk együtt bulizni és én le voltam szarva, külön váltak útjaink az este folyamán, és a szórakozóhelyen smárolt másokkal. Szakítottam vele, de újra megkeresett. Ilyenkor egy férfi kotodik, vagy erez szeretetet vagy felejtos.
2023. febr. 28. 20:28
1/32 A kérdező kommentje:
19 eves lany vagyok, a fiu 18
2023. febr. 28. 20:29
2/32 anonim válasza:
Felejtős. Folyton megfog téged csalni.
3/32 anonim válasza:
Ha megbocsájtasz neki, onnantól végképp úgy fogja érezni, hogy bármit megtehet, mert úgyis visszafogadod.
4/32 anonim válasza:
Ezt egy kívülálló szerintem nem tudja így megmondani. Szeretni szerethet, de egymással beszéljétek meg inkább, hogy mi miért történt, min tudtok javítani (írtad, hogy összevesztetek pl), egyáltalán szeretnétek e javítani a helyzeten vagy inkább hagyjátok az egészet.
5/32 anonim válasza:
Saját magad is tudod, hogy ha egyszer megtette máskor is meg fogja tenni.
Hagyd a fenébe.
7/32 anonim válasza:
Szerethet, persze. De ettől függetlenül boldog-boldogtalannal csalni fog. Van ilyen haverom, aki imádja a barátnőjét, ő jelenti neki a világot, de testileg vágyik másra is és nem tudja türtőztetni magát. Van akinek ez megfelel, van akinek nem. Ha neked ez gáz akkor szakíts vele, ha tudod tolerálni akkor maradj.
8/32 anonim válasza:
A második esélyét is eljátszotta... Nekem nem kéne ennél több, hogy szakítsak.
9/32 A kérdező kommentje:
Meg ő nem ilyen bújós. Meg amiket visszahallottam nem voltak velem szemben kedves, szerető szavai. De mégis miért keres még engem, miközben másokkal is lehetne?
2023. márc. 1. 17:46
10/32 anonim válasza:
Ennel elég sok oka lehet, én arra tippelnék amelyik a labad között van :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!