Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora súlya van ennek a mondatnak?
Vannak emberek, akik konkrétan úgy félreértelmeznek mondatokat, hogy hajam égnek áll... Volt egy lány, aki mellett voltam heteken át, és mondtam neki, hogy számíthat rám, mert "vele vagyok"... És végül kiderült, hogy azt mondta, hazudok, mert "nem voltam vele", tehát nem jártunk. És ezért haragudott rám hetekig, hogy azt hazudtam mindenkinek, hogy együtt vagyunk.
Szóval itt az a probléma, hogy ahelyett, hogy rákérdeznének, hogy mit jelent ez az egész... Sok ember begubózik, és elkezd duzzogni, megsértődni, olyan dolgokat tenni, amire nem lenne szükség, mert félreért valamit.
Én ezzel mindig úgy vagyok, hogy ha magának árt vele, tegye, de ha az idiótája a saját tévképzetei miatt másoknak árt, akkor neki nem való sem a párkapcsolat, sem más.
Ez azért van, mert nem olvastok semmit és nem vagytok tisztában a szavak jelentésével.
De nem baj, nyomogassátok csak az okostelót, csak ne csodálkozzatok az eredményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!