Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai az első szex? 16L
Figyelt kérdés
A barátommal szóba jött a szex, és hát na. Félek hogy kellemetlen lesz/fájni fog. Lányok, nektek milyen volt az első alkalom, és hány évesen?2023. febr. 16. 14:51
21/22 anonim válasza:
15-16 voltam mikor elvesztettem. Az akkori barátom óvatos volt, csak addig volt kellemetlen még átszakadt, utána mar jó érzés volt. Egy erdős részen történt az első. A természet lágy ölén.
22/22 anonim válasza:
Párom 15 volt, amikor először lefeküdtünk, én 28. 3 hónap után történt. Nem bánta meg, nem volt korai. Arra számíts, hogy bénázás lesz és az is lehet hogy nem sikerül, mert nem fér be, de előbb utóbb egyre jobb lesz. Ha fáj, jelezd a fiúnak, különben nem fogja tudni. Ha jelzed neki, tudni fogja hogy mi az, ami már fájdalmas neked és finomabb lesz. Élvezni fogod, csak ne akarja egyből tövig nyomni. Ja és ha nem kívánod őrülten, akkor várj még. Ha lassan csinálja, jelzel neki mikor fájni kezdene és türelmes, akkor elkerülhető, hogy fájjon, de lehet hogy így nem egy alkalom lesz hogy elveszíted hanem több
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!