Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai az első szex? 16L
Attól sohasem leszel több, vagy jobb, ha valamit elveszítesz. Mert a szüzességed elvesztésével - ha azt nem az arra érdemes, igazi társadnak adod - akkor az önértékelésed alacsonyabb lehet az eddiginél is. Mi lehet nagyobb érték a lányokban, a nőkben, mint az, hogy képesek vagyunk utódok kihordására, felnevelésére amihez egy apára és társra van szükség. A nemi vágyad természetes, de amig nem vagy arra testileg, lelkileg, szellemileg felkészülve, hogy a téves biztonságérzetet nyújtó fogamzásgátló módszerek ellenére is lehetsz állapotos, addig javaslom a megfontolt, önmegtartóztatást!
A fiú ha nem egy futó kapcsolatot, egy gyors vágykielègítést tervez veled, meg fogja érteni és a közös ónmegtartóztatás jellemformáló ereje, felelősségteljes elköteleződést eredményezhet. Az életed építsd biztos alapokra, "kőházad" legyen amit a szél nem fúl el, a víz nem sodor el!
"és hát na" xDD
Nyúlj be a testedbe először te két ujjal, utána semmi nem fog fájni. Én nem éreztem semmit elsőnek, de utána se. 24 évesen vesztettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!