Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Távkapcsolatban vagyunk, és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban vagyunk, és azt mondja, azért nem ír "huncut dolgokat", mert tart attól, hogy ezt a körülöttem lévők kihasználnák?

Figyelt kérdés
Erre mit lehet mondani? Hogy érti egyáltalán ezt?
2023. febr. 16. 12:27
1 2
 1/13 Suetonius válasza:
81%

Attól fél, hogy felizgat téged és a közeledben lévőkkel vezeted le a feszültséget, ha érted... :)

Egy megoldási javaslat: játszátok végig a "huncut játékot". ;)

2023. febr. 16. 12:42
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem, attól tart, hogy te használnád ki egy esetleges szakítás után, vagy más is bele tud nézni a levelezésetekbe. Jogos!
2023. febr. 16. 12:56
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Én se küldenék soha olyan képeket, szöveget stb, mert az túl intim. Feltörik a messengert vagy a mobilodat és hupp kint is vannak a képei/ írásai. Csak a felelőtlenek mernek ilyeneket küldeni. Tartsd tiszteletben, válaszold azt, hogy értem. Ne kérd olyanra, amit nem szeretne. Majd amikor találkoztok, személyesen bepótoljátok.
2023. febr. 16. 13:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább a visszaélés szót kereste a kihasználás helyett, így pedig érthető a helyzet
2023. febr. 16. 13:39
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a visszélésre gondolt, illetve hogy a későbbiekben ebből neki, vagy akár téged is kellemetlen helyzetbe hozhat. Az internet nem felejt.
2023. febr. 16. 13:46
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, jöhetnek még. Már próbáltam rákérdezni, de hátha így célzottabban megmondja, mert azt mondta, hogy hagyjuk, de így talán könnyebb lesz.
2023. febr. 16. 13:48
 7/13 anonim ***** válasza:
Írj rá annyit, hogy OK
2023. febr. 16. 14:03
 8/13 A kérdező kommentje:
Rendben. Először megkérdeztem, hogy a második variáció: azt mondja, dehogy, nem érdekli, sőt. Aztán rákérdeztem, hogy az elsőre: és azt mondja, hogy őszintén szólva, igen, mert elég sok fiúbarátom van, és van instán is vagy 2000 követőm.
2023. febr. 16. 17:53
 9/13 A kérdező kommentje:
Hogy tudnám megnyugtatni?
2023. febr. 16. 17:59
 10/13 anonim ***** válasza:
#8 Az egy irreális feltétlezés, hogy másokon vezetnéd le a felgyülemlett vágyakat. Mondd meg neki, hogy ez irreális, azaz nem kell ezen aggódnia.
2023. febr. 16. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!