Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú lány barátság?
Eddig minden kapcsolatomban megcsaltak, szóval elég nehezen bízok az emberekben. Most megtaláltam a megfelelő partnert, nem iszik, ritkán bulizik, nem csajozós típus, én vagyok az első rendes kapcsolata.
Mivel nehezen mutatja ki az érzelmeit, nem igazán tudott kötődni senkihez elég lassan bontakozott ki a kapcsolatunk. Kb. 3-4 hónap rendszeres találkozás, együttalvás után vélte úgy, hogy már a barátnője vagyok. A lefekvéssel is 3 hónapot várt pedig sokszor aludtunk együtt előtte is, szóval tényleg nem siette el. Viszont az ismerkedésünk elején már bemutatott a szüleinek.
1,5 hónapja kavartunk mikor bekerült az egyetemre, ahol megismert egy lányt. Nagyon jóba lettek, együtt tanulnak, együtt buliznak, irogatnak egymással. 1 órára lakik tőlem, szóval a lánnyal emiatt többet találkoznak. Bulizni többen szoktak ez az egy program ami sulin kívüli amúgy nem találkoznak kettesben csak ha tanulni mennek vagy órára járnak. Ettől függetlenül zavar mert egy gyönyörű, okos, művelt lány. A párom a mai napig mondja, ne idegeskedjek ezen csak barátok, engem szeret és nem kell tartani a lánytól. Igazából sosem nézném ki a páromból, hogy megcsalna mert tényleg normális típus, illetve fél éve ismeri már a lányt ha lenne valami köztük biztosan szakított már volna velem, nem?
Sosem vitatkozunk, viszont én emiatt mindig hisztizek. Ha látom, hogy bulizik vele vagy ha látom, hogy írogat a csajjal... Mióta volt több nagy vitánk a lány miatt elkezdett tenni a kapcsolatért, elvisz kajálni, sétálni, állatkertbe, bemutatta a várost, az egyetemet ahová jár minden hétvégéjét nálam tölti, mindig vesz nekem meglepit. Soha nem költött egy lányra se és utál kirándulni de most ő hozza fel mindig a programokat. De egyszerűen annyira féltékeny vagyok a lányra. Nem tudom mit kéne tennem, talán megkérni, hogy mutassa be a lánybarátját? Mert eltiltani nem fogom, de veszekedni sem akarok mindig mert már őt is nagyon zavarja. Mit tennétek ti a helyemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!