Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kéne aggódnólom akkor ha a barátnőm szeret?
Olyan kérdés merült fel bennem, hogy ugye nemrég jöttem össze egy lánnyal és 2 külön városban lakunk, járunk suliba, és most ő ment egy másik iskolába.
Kicsit aggódok az miatt hogy megtetszik ott neki egy másik fiú.
Az szerintem biztos hogy szeret engem mert ő kérte el az elérhetőségem, és igazából ezt érzem is.
Hogyan tudnék magamon segíteni?
A valaszolóknak előre is köszönöm!
Hetente, kéthetente tudunk találkozni, persze tartom vele a kapcsolatot, mint chat formában mint telefonon.
Amúgy én 16 éves vagyok, ő meg 14 éves.
Nézd, arra nem tudsz biztosítást kötni, hogy ne tetsszen meg neki más... Ebben a korban teljesen normális, hogy akár lány, akár fiú, egyik napról a másikra beleszeressen valakibe. Tombolnak a hormonok...
De ha eleve így indulsz neki, hogy ezen rettegsz, ez nem jó.... Mert érezni fogja, hogy féltékeny vagy, kontrollálni akarod. Ami kontraproduktív lesz egy kapcsolatban. Próbálj bízni benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!