Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm több időt szeretne velem tölteni viszont én sem szeretném elhanyagolni magam , mitévő legyek?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy végzős gimnazista vagyok és utolsó évem a városban a barátnőmmel a tanév elejétől vagyunk együtt és nagyon dúl a szerelem , és az a helyzet hogy lassacskán a kolis évek alatt felszedtem pár kilót. Hetente csütörtökönként szokott floorbal edzés lenne én ritkán el szoktam járni védeni nekik ám most el szeretném kezdeni komolyabban venni és gyakrabban járni de a barátnőm nem támogatja mert tudja ez az utolsó évem és több időt szeretne velem tölteni visoznt megéri e a floorbal-ba bele kezdeni erre a fél évre ? Ám ha úgy alakulnak barátnőmmel is együtt lennénk akkor vissza járnék a városba.2023. jan. 7. 22:01
2/8 A kérdező kommentje:
Bakker elnézést nem vettem észre hogy van olyan is de remélem azért még kapok segítséget
2023. jan. 7. 22:39
3/8 anonim válasza:
A sport rohadt fontos, nem szabadna hagynod hogy elzárjon tőle egy kapcsolat. Meg amúgy is, nehogy már ne férjen bele az a heti 1 edzés, ennyit igazán kibírna.
4/8 anonim válasza:
Keressetek közösen olyan sportot ami mindkettőtöknek tetszik és járjatok együtt. Akkor mozgás is lesz és együttlét is.
5/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? Milyen magas és hány kg?
7/8 anonim válasza:
Vagy a sportot választod és a barátnődet el kell hagynod Vagy a barátnőd mellett leszel
8/8 anonim válasza:
Ne hallgass kérdező a #7-re. A 4-es jól mondja, járjatok együtt mozogni és akkor 2 az 1-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!