Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, exem nagyon bunkó volt velem?
Figyelt kérdés
Tegnap egy fiú szerelmet vallott, vett egy csokit, és hát összejöttünk, exem odajött, röhögve, hogy igencsak olcsó vagyok, hogy meg lehet venni egy sz*ros csokival. Hirtelen nem tudtam mit mondani, mit kellett volna? Mit csináljak?2023. febr. 15. 10:15
1/8 anonim válasza:
Semmit, féltékeny. Ne foglalkozz vele, ez fogja a legjobban idegesíteni.
2/8 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, féltékeny. Örülj az új kapcsolatnak, ne hagyd hogy az exed elbizonytalanítson
3/8 anonim válasza:
Ilyenkor kell az új srácnak megmondani, hogy "látod, ez a bunkó az exem. Sajnos régebben nagyon pocsék volt az ízlésem."
4/8 anonim válasza:
Így van, hagyd figyelmen kívül az exed és csak az új fiúra koncentrálj.
5/8 anonim válasza:
Szerintem semmit nem is kellett volna mondanod. Ha figyelmet fordítasz rá tudni fogja, hogy erre ugrasz. Az ignorálás tökéletes.
Az exedet meg kerüld el nagy ívben. Tiltás, törlés a médiában.
6/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy milyen típus vagy, de lehet ezt tiltással és reakcióval is intézni. Az előbbi, hogy ezek után ellehetetleníted a kommumikációt vele (letiltod mindenhol), az utóbbi meg az, hogy visszaszólsz neki. "Mi az, savanyú a szőlő?", vagy valami ilyesmit.
7/8 Hans Pötterman válasza:
Egyszerűen kerüld,ignoráld, meg fogja unni ha nem talál fülekre a vergődése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!